Det förekommer cookies på foodjunkieblog.com. Genom att fortsätta läsa på foodjunkieblog.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:44 | May 3, 2014

Happy times

linnmaxinnemichaela
lax-5 editaochmira doggybagimage
Ville visa er lite bilder från igår när vi var ute. Några har frågat mig om jag alltid är så himla nyttig och svar – Nej! Jag unnar mig gärna sötsaker och dricker några drinkar då och då. Jag vill inte att något skall vara förbjudet för mig. För att jag ska må bra behöver jag sånt ibland men det gäller bara att hitta balansen.
Tillbaka nu till bilderna… Vi var alltså på en riktigt trevlig middag som Janni och Carolin Roxy styrde. Superkul! Vidare efter den gick vi till en annan middag på Hells som Maxinne höll i. Ojojoj… Idag känns det 😉
Blir sängen tidigt för mig ikväll. Puss E
Lånat lite bilder från gulliga LINN <3
English, I need to take some breaks from my healthy life some time, you just need to find the balance and you can do both. Pics from yesterday. Really funny dinner with Janni and Caroline. Kisses E


4 kommentarer4 kommentarer om “Happy times”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Tjingeling!
  Varför sätter du/din vän ner mat i portmonän? vissa komplikationer kan uppstå kan vid sådana incidenter.
  Bara ett litet tips som gynnar din väskas innehåll, vem vill ha en grisig väska/portmonä/bag/ kasse/ kappsäck/ resväska/ koffert/trunk,/ portfölj/ taska,/handväska? (så att du förstår innebörden av substantivet).
  Jag vill ju att du som skriver denna blogg ska vara säker på vad jag menar med min åsikt i det stora hela.
  Jag vill inte se att detta upprepas, eller förresten jag bryr mig inte så mkt. (mycket)
  Så, Tack för mig, och kan hända att det även gynnar din ekonomi på ett positivt sätt utifall att du tar mat från restaurangköket/dylika ställen där du finner olika slags förtäring.
  Mvh Elliot.

  Reply
 • Tack då vet jag 🙂

  Reply
 • Tjingeling!
  Varför sätter du/din vän ner mat i portmonän? vissa komplikationer kan uppstå kan vid sådana incidenter.
  Bara ett litet tips som gynnar din väskas innehåll, vem vill ha en grisig väska/portmonä/bag/ kasse/ kappsäck/ resväska/ koffert/trunk,/ portfölj/ taska,/handväska? (så att du förstår innebörden av substantivet).
  Jag vill ju att du som skriver denna blogg ska vara säker på vad jag menar med min åsikt i det stora hela.
  Jag vill inte se att detta upprepas, eller förresten jag bryr mig inte så mkt. (mycket)
  Så, Tack för mig, och kan hända att det även gynnar din ekonomi på ett positivt sätt utifall att du tar mat från restaurangköket/dylika ställen där du finner olika slags förtäring.
  Mvh Elliot.

  Reply
 • Tack då vet jag 🙂

  Reply