Det förekommer cookies på foodjunkieblog.com. Genom att fortsätta läsa på foodjunkieblog.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:30 | August 16, 2015

F r o z e n cheesecake

IMG_4855 IMG_4856 IMG_4865 IMG_4866
 
Hej ljuvliga läsare och söndag! Wow vilken dag och kväll det var igår. Alla var så fina och glad och Josefin som ska gifta sig bara strålande så lycklig hon såg ut. Hon är en människa som man inte kan förstå så mycket kärlek och godhet det får plats i en kropp! Vet att överraskningen har inte slutat än för imorse blev hon med lurad till London med brudtärnorna.. Ska titta igenom bilderna från igår och visa er senare 🙂 Nu ser ni ett till recept vi gjort i tidningen, en MAGISK och lätt som en plätt RAW – f r o z e n c h e e s e c a k e! Visst ser hallonen verkliga ut? Ett helt perfekt recept och ha i frysen när man blir sugen och finns inget bättre att bjuda på då alla blir lika förvånande hur god den är. Den är nämligen NYTTIG!
XOXO / Foodjunkie a.k.a Edita


1 kommentarerEn kommentar om “F r o z e n cheesecake”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • åh perfekt!! går vilka frysta bär som helst bra tror du? 🙂

    Reply