Det förekommer cookies på foodjunkieblog.com. Genom att fortsätta läsa på foodjunkieblog.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:12 | January 14, 2016

Förtydligande hur jag ser på socker

IMG_0290 IMG_0303 IMG_0308 IMG_0363 IMG_0373 IMG_0376
 
Jag fortsätter med lite smoothie bilder medan glöden är het.. För jag vill förtydliga det lite hur jag ser på socker. Jag tänker som vanligt  enkelt på det hela.. kanske för lite enkelt vad vet jag? Jag tor säkert jag får i mig lite för mycket om det finns något mall. Men mitt socker är från naturen ( oftast). Jaha vad menad jag nu då undrar ni kanske? Det är inte gjort i ett laboratorium, som light produkter och annat är. Så enkelt har jag gjort det och trivs med det. Så det här med att lyssna på att det är för mycket socker i en banan hör inte mina öron. Det tror jag såna som typ tävlar i fitness eller liknande kanske lyssnar på men inte oss som ska ha en bra och hälsosam kost ska lyssna på. Det finns nämligen så mycket mycket mer bra i exempelt den här bananen än bara fruktsocker! Men då på tal och att det ska vara naturligt så gäller det att titta efter ekologiskt. Annars hamnar vi igen där vid laboratorium, dvs besprutningsmedel..
Tycker man det är för dyrt med ekologisk frukt så finns det några att tänka extra på och det är just banan och vindruvor. Men viktigaste är att skölja allt..jämnt! Det tänker jag extra på nu när jag ammar.. och sedan ger henne i små portioner nu.
Det jag vill tips mer om från mina bilder är – ser i dom stora gröna iskuberna? Mixad spenat, spirulina pulver och citron saft som jag fryser och jämnt har i frysen. Så smidigt och smaken av sprirulina som inte är den godaste tas lite bort!


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här