Det förekommer cookies på foodjunkieblog.com. Genom att fortsätta läsa på foodjunkieblog.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

07:30 | September 20, 2016

Inspo från alla håll och kanter

IMG_7576 IMG_7589 IMG_7598
 
Jag var lika nyfiken som Alba på vad som kunde vara i den där påsen.. Hur glad blir man inte när det vankas överraskningar, och nu vet jag att det var från ett märke som jag tycker levererar så mjuka och hållbara kläder i bara bomull så var jag nyfiken på vad det kunde vara för härligt. Kan visa i annat inlägg om ni vill? Nu tänkte jag mest visa dom här bilderna- det är ju ändå bilder med en söt unge, nice klädmärke som heter Bread & Boxers, snyggaste fåtöljen med ett coolt bord. Inspo från alla håll.. Nu ska jag smita iväg på ett frukost event i ett lusthus ute på Djurgården, berättar mer om det sen men visst låter det mysigt så här på morgonkvisten, min hunger tycker iaf det 😉 Kram på er så länge


3 kommentarer3 kommentarer om “Inspo från alla håll och kanter”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Men åh vilken fin fotölj!! Vart kommer den ifrån?

  Reply
 • Vart kommer stolen ifrån?? ☺️ Helt fantastisk

  Reply
 • Tack för en fantastisk blogg!
  Skulle vara jättetacksam om vi fick veta vart den rosa fåtöljen kommer ifrån?
  Tack på förhand!

  Reply