Det förekommer cookies på foodjunkieblog.com. Genom att fortsätta läsa på foodjunkieblog.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

20:20 | April 25, 2017

Ät färgglad mat och håll dig frisk

Ingefära- shots startade vi dagen med

Smoothie kan ju vara ett perfekt sätt att slänga i sig lite nyttigheter med..


..och även toppa med lite vitaminer också – kiwi är en liten sprängfylld C-vitamin bomb.

Voila, så smarrig den vart – fryst mango, banan, avokado, rödbeta, havregryn, mandelmjölk. Med müsli på toppen

” du kanske ska se lite gladare ut älskling..”

Typ så hääär 🙂

Lite favorit i repris med gnocchi men med broccoli i den här gången

Så en matig sallad blev det till lunch – spenat, sallad, celleri, pumpakärnor, avokado

Sötaste baddräkten hade pappan med sig hit till lillan efter helgen i Sthlm

Ni kommer med all säkerhet få se mer bilder på henne i den då den knappt fick tas av..

Kan ni tänka er om dom här boxarna fanns hemma fyllda med bara goda gubbar.. för 19 kronor. 

Tjoho gullisar!

Idag är jag lite extra glad vill jag börja med att säga. Min syster och mamma kommer att komma ner till oss om några dagar. Så flyger vi hem ihop sen. Även om det bara blir några få dagar så ska det blir så fruktansvärt mysigt! Sen kanske ni tycker det är lite härligt att se lite färg på bilderna, för det var väl ingen färg som saknades på alla jag la ut nu.. Har förstått att det är ett riktigt skitväder hemma. Det är vekling maj snart.. så det kan väl inget annat än bli riktigt braa snart. Som om vi aldrig fick vår hemma utan hoppa direkt på sommar.. Hoppas iaf på det!

En sak jag längtar till där hemma är mitt gym, Kampsportslabbet. Här har vi tagit några promenader, vilket rä så mycket härligare här med alla möjliga olika backar, men träningen halka efter.. Jag blir så sjukt mycket piggare av att träna. Dock inte för tidigt på morgonen jag har märkt, då får jag sån dipp mitt på dagen att jag inte vet vart jag ska ta vägen, vilket inte blir så kul med en liten tjej som snart fyller två år hemma. 

TIPS nu då, ni vet dom där färdigkokta rödbetorna man kan köpa.. ? Dom brukar jag köpa och slänga ner i en smoothie. Så enkelt och NYTTIGT. Den både renar kroppen, bättre hy, bra för blodet, mindre sötsug, motverkar förstoppning, ökar uthålligheten, bättre immunförsvar och bättre ph-värde.. Lite av det som ni kan försöka komma ihåg med just rödbeta <3


6 kommentarer6 kommentarer om “Ät färgglad mat och håll dig frisk”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vilket märke är baddräkten ifrån?

  Reply
 • Den är en nyhet från Livly <3

  Reply
 • Vilket supertips med rödbetorna! Måste verkligen provas omgående.
  På tal om något annat, men hur ser du på kosttillskott? Det är ju en hel djungel där ute, vad bör man ha tycker du? Eller ska man köra helt utan? Blir så osäker!! Försöker ändå äta varierat.
  Så söt dotter ni har!
  Ha en fin dag, kram

  Reply
 • Jag älskar ju när allt är så enkelt, så att dom är färdigkokta är ju perfekt. Sen är det ju om man ska äta rödbeta så kommer ju förhoppningsvis våra svenska goda snart, bästa primörerna enligt mig.. <3
  Jag äter lite kosttillskott då och då, jag varierar dom och på vinterna äter jag mer och när jag är inne i en tränings period. Ibland kan jag känna att det blir lite mycket sånt så slutar jag och sen.. Jag borde göra ett inlägg om det här känner jag. Tack för det! <3
  Det värmer i hela mitt mammahjärtat, jag hälsa henne det från dig 🙂
  Ha en underbar helg! KRAM och tack för kommentaren

  Reply
 • Vilka underbara bilder på er fina familj – så glad för er skull att allt ordnade sig ♥
  Skall testa med färdigkokt rödbeta – bra tips.. Åt polkabeta för första gången igår, det var ju som godis… Njut nu av hela familjen sista dagarna och välkommen hem till Sverige och ta med er solen 🙂 Kraaaam Petra

  Reply
 • Tack lilla goa Petra, värmer i hela mig <3 Så lyckligt. Allt är precis som det ska vara!
  Enkelt tips, när dom ligger där redo att göras någonting med. Annars är ju våra svenska på sommaren dom allra bästa, längtar så efter dom primörerna 🙂
  TACK för din otroligt fina kommentar! Jag ska göra mitt allra bästa för att få hem soooolen!
  KRAMAR <3

  Reply