Det förekommer cookies på foodjunkieblog.com. Genom att fortsätta läsa på foodjunkieblog.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:01 | April 13, 2018

BRA TIPS

Hej bästa du!

Någon mer än mig som känner hur taggad man är just nu? Sugen på att göra någonting, ut och se nytt, vara bland folk, upptäcka saker, nya platser. Det kan inte bara vara jag, det har jag på känn. Älskar att se hur Stockholm blommar nu när våren dundrar in. Det är så glatt! Jag har ett roligt tips. Som alltid, visst? Men det här är ingenting ni ska laga utan ni ska på utflykt. Hela vägen till Central Stationen ska ni och där ska ni få äta mat. Det pågår mellan den 12-18 april klockan 11.00-18.00 dagligen. Och det är heeeelt gratis!

Det är ett pop-up konceptet 4 rätter på 4 minuter, som är nu dom här dagarna då i en uppbyggd restaurangvagn för att lansera Stockholm Centralstations nya restauranger  – Urban Deli, Vete-katten, Icha Icha & Wiggo Wraps. Det är alltså den snabbaste avsmakningsmeny du kan tänka dig, – fyra olika rätter på fyra minuter. Så du som ska med ett tåg där på Central stationen hinner t o  någonting så lyxigt i förbifarten. Men det som är häftigt är hur allt är uppbyggt, ni kommer förstå själva är ni ser det! Men hittade en film som ni kan se själva på så ni kan förstå själva med att man blir taggad.. 😉


4 kommentarer4 kommentarer om “BRA TIPS”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Du har inspirerat mig att börja laga riktig supermat!! Är sugen på härliga nyttiga recept med bönor linser frön! Har du något på lager? 😍😍😍😍👏🏼

  Reply
 • Men underbara snälla du! Självklart har jag mer, SPECIELLT nu när du fråga om det.. Och blir så taggad nu när du skrev det! Håll ögonen öppna 🙂 TACK TACK TACK TUSEN TACK <3

  Reply
 • Yeeey ska hålla utkik!!!! Och testa vartenda recept!!! Kram😍👏🏻

  Reply
 • DU ÄR UNDERBAR, 1000 Tack snälla du! Stor kram

  Reply