Det förekommer cookies på foodjunkieblog.com. Genom att fortsätta läsa på foodjunkieblog.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:15 | September 14, 2018

chokladvåfflor to die for

Godmorgon mina solstrålar!

Är det nån mer än mig som är redo för helg? Jag har dom bästa våfflorna till er för att förgylla helgen lite extra. Annars kommer ni ihåg vad jag sa i måndags? Gå en lång promenad i Haga parken sen i på Carl Eldhs ateljé. Perfekt och äta det här goda innan eller efter ju. Det är så simpelt och det bästa är att dom är gjorda på typ banan och chiafrön.. 😉

Gör så här: Ta en skål och häll i,

 • 1 dl vetemjöl
 • 1 banan
 • 1 dl valfri mjölk, jag tog soya
 • 1 tsk bakpulver
 • 1 tsk vaniljsocker
 • 2 msk raw cacao
 • 1 nypa salt
 • 1 msk cocosfett
 • 1 msk chiafrön

Mixa allt och sen grädda i ditt våffeljärn. Jag toppade med flytande sirap, mango, blåbär och kokosgrädde men det får man välja själv 😉 Nu ska jag åka göra en sak som jag är lite nervös för…. visar er snart! KRAM


2 kommentarer2 kommentarer om “chokladvåfflor to die for”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jösses vad gott!! Hur får du till kiwin sådär tjusigt? 🙂 Supersnygg i nya håret tycker jag! Njut av härliga Barcelona! Glad att det fungerar att kommentera nu bästa bloggen. KRAMAR!

  Reply
 • Jaa och frukt och bär här är ju nåt helt annat än hemma. Det är verkligen mitt ända måste när jag åker hit, MASSA sånt i kylen😍 det är sån där gul kiwi som jag förvarar i kylen… Tack snälla, vi åker vidare imorgon så ska passa på att njuta till fullo idag, och det är faktiskt fint väääder idag 😊 Det är jag som är glad, känts så tomt utan dom.. det är alla er som gör att det här är det roligaste som finns! STOR KRAM

  Reply