Det förekommer cookies på foodjunkieblog.com. Genom att fortsätta läsa på foodjunkieblog.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:44 | September 14, 2018

varför jag har varit pirrig och vad jag har blivit med

Jag har blivit med hår! Det här är så ballt, jag känner mig som pånytt född..

små små små tejpbitar som inte syns eller känns är det som håller fast håret, ni kanske har sett det här förut?

Jag är i chock, så här ser jag alltså ut i långt hår!

Men så långt skulle det inte vara.. även om det var rätt ballt

Och se så bra det blev, alla skulle fram och klämma och känna 🙂

Hej bästa ni!

Det här med att ha blivit med hår är så stort för mig. Så jäkla ballt! Jag har aldrig i mitt liv haft långt hår. Den stora anledningen är att jag inte har tjockt hår så det blir ju bara tunnare ju längre det blir.. Det spelar ingen roll hur mycket jag spar, det blir bara sämre. Så här sitter jag för första gången på 30 år med tjockt långt hår. Och man skulle aldrig kunna gissa att det inte är mitt egna hår. Är det någon som tänker att det är obehandlat med någon annans hår i? Det här håret köper dom från tempel i Indien, det är väldigt religiöst och ge bort hår och då istället för att dom eldar upp det så köper då Hairtalk det. För det är såklart att jag frågade vart håret kom ifrån och det fina var ju att eftersom dom betalar så får dom som ger hår i religiöst syfte bra med kök etc, alltså en win win situation. Så med mitt fina tempel hår i min egna färg nu ska jag göra typ första gången en tjock hästsvans och t o m lära mig hur man gör en frisyr. Jag har ju endast duschat och klätt på mig typ.. Det här ska bli så spännande! Och vet ni vad, det som jag har i nu var tydligen en nyhet så det känns ju extra lyxigt, man ser alltså nada att det sitter där i.. Vet att dom hålel spå att smyglanserar det så är det någon som är sugen så gå in PÅ DEN HÄR hemsidan eller så kan ni fråga mig vadsom 🙂

Hoppas ni hejar på mig nu allt man kan göra med hår.. Vet ni vad jag kom på nu, man behöver inte alls göra sånna här tejp utan det fanns även om ett band som man sätter in så kan man göra det själv. Det var billigare och perfekt när man ska göra såg fin! Tips och tack igen Hairtalk 🙂

 

 


4 kommentarer4 kommentarer om “varför jag har varit pirrig och vad jag har blivit med”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här