Det förekommer cookies på foodjunkieblog.com. Genom att fortsätta läsa på foodjunkieblog.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

07:37 | September 16, 2018

SAFTIGASTE GLUTENFRIA BRÖDET

Hej finaste gullisar!

Kommer ni ihåg tipset från förra helgen, att söndag också är helg och så inte ångest över att helgen är över och måndag kommer imorgon, njut tillfullo av den här dagen oxå! Så gulliga ni är med mitt nya barr, jag har knappt vant mig men det är så roligt att folk som jag träffat säger att jag ser så fräsch och frisk ut. Och då kan jag meddela er att jag känner mig inte i den fasen just nu, tänkte fråga er om ni känner samma men nu när man tappar all sommar färg så vipps så tappar man även glow visst? Så tack håret att du hjälpte till 😉 Glöm inte fråga fall ni vill har frågor..

Så till det bästa brödet, det här är det jag får mest beröm för. Eller ett av favorit recepten som jag ser är mest sökt på. Det är ett snabbt och jäsfritt BANANBRÖD 🙂

 • 3 st bananer, helst mogna
 • 2 dl mandelmjöl
 • 1 tsk bakpulver
 • 3 ägg
 • 1 tsk salt

Mixa allt och sen när det är en slät smet så häller du den i en bakform som du smörat och även haft ströbröd i. Nu när smeten är här i kan du blanda ca 2 dl havre. På toppen kan man ju ha lite av varje, jag tog hackade mandlar, kokoschips och chiafrön. Ha brödet inne i ugn nu i ca 30 minuter.  Låt det svamla lite om ni kan vänta.. Det är ljuvligt med smör, avokad och lite flingsalt på <3


8 kommentarer8 kommentarer om “SAFTIGASTE GLUTENFRIA BRÖDET”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Åh jag älskar bananbröd, bästa som finns. Har alltid minst ett lager i frysen. Mitt recept är nästan identiskt minus havregryn men jag brukar även ha i raw kakao också, ett tips och testa om du inte gjort det, blir himmelskt! 😀 Mogen banan gör verkligen susen i bakning. Kram <3

  Reply
 • Men visst, det är så så nice. Det fungerar som frukost, mellis och fika 😀 Åh cacao är ett så bra tips, tack snälla. MÅSTE jag testa! Stor kram <3

  Reply
 • Låter supergott! Hur många grader bör ugnen stå på? 🙂

  Reply
 • Åh det är ljuvligt! 🙂

  Ca 200grader..

  God jul!

  Reply
 • Hej, kan man frysa in brödet? 🙂

  Reply
 • kan man använda vanligt mjöl istället för mandelmjölk? (Är allergisk mot mandel)

  Reply
 • Tack för receptet, så gott och saftigt bröd.. hade inget mandelmjöl hemma så jag tog vetemjöl och det funkade lika bra.. 😀

  Reply
 • Jättegott bröd! Jag mixade havregrynen eftersom jag inte gillar “bitarna”, också hade jag i torkade tranbär. Det gjorde susen! Detta kommer jag göra fler gånger =)

  Reply