Det förekommer cookies på foodjunkieblog.com. Genom att fortsätta läsa på foodjunkieblog.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

07:59 | September 17, 2018

vårt happy place

Idag åker vi till vår båt i Barcelona, vilket känns så konstigt.. Vi kommer förmodligen inte dit förens till våren igen sen..

Det är vårt lilla happy-place, älskar att det är en storstad med strand, här är väl Albas första paddelboardstur

Här satt jag och mamma på nån overkligt flott hotellhobby och hade afternoontea, man nästan tappa hakan när man kom in i miljön.. Tur att Alba var lugn 😉

Tror inte man ser mer än på våra miner och förstår hur hög vågorna var här, jag älskar och bada och här kändes nästan som man fick vara ett barn igen

Det är en så bra stad att åka till när det börjar bli kallt hemma, få lite D-vitamin boost- vilket jag och några vänner har hunnit med 🙂

Syrran och jag ställde upp på bikinimodeller.. Kanske låter mer spännande än vad det var, en kompis kände hon som gjorde dom här fina bikinierna så vi sa att hon kan få en bild eller två 😉

Skrattat oss lyckliga i solnedgångar

och ätit på massa massa restauranger.. Så det ska bli så roligt att åka tillbaka dit nu, det var väldigt länge sen jag var där nu. Så ska njuta av allt verkligen. Annars när vi har åkt så vet jag att vi snart är där igen. Men jag ser farm emot en höst och jul hemma nu! Vi hade så mycket planer på att åka och stanna länge men kom fram till att vi ska var hemma. Så jag har redan fått tips om att boka ett julbord som jag missat varje år. Så det satt jag här nu på måndagmorgonen så kom jag på att såklart att jag ska tipsa er om det med. Ni vet vackra Hallwylska? DÄR inne har dom tydligen ett sagolikt julbord. Letad bilder men hittade bara dessa.. Har nån av er varit där? Tryck här för att boka bord


4 kommentarer4 kommentarer om “vårt happy place”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej!

  Jättehärlig blogg. Jag och min mamma ska åka till Barcelona nu i november och har kollat runt efter trevliga restauranger. Finns så väldans många att välja mellan… Har du några ställen som man inte får missa? Lunch/fika ställen eller middagsställe? Tack på förhand 🙂

  Reply
 • Men vad mysigt, jag är här nu med min mamma! Det finns verkligen så många… jag skulle kunna göra en liten läste på bloggen, inom kort! Så håll ögonen öppna ♥️ STOR KRAM

  Reply
 • Åh tack det vore toppen!

  Kram!

  Reply
 • Åh hoppas kunna göra dig glad 😊

  Reply