Det förekommer cookies på foodjunkieblog.com. Genom att fortsätta läsa på foodjunkieblog.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:22 | October 3, 2018

balansen med gröna smoothies och bullar

Det här lilla hjärtat är så glad och taggad på att på till förskolan varje morgon, dock tar det ca sjuhundra år att äta frukost…….. Är det någon som känner igen det?

Efter lämning kom Mickis hit och vi jobbade på för fullt. Älskar att jag har en så fin vän med samma yrke. En kollega helt enkelt! För det är ju helt klart ett ensamt yrke om man inte är iväg på olika event etc. Hon kom på att det är ju kanelbullensdag imorgon så snabbt klädde vi på oss och begav oss ut för att köpa. Mest för att tipsa er, mina favoriter hittar man på pepstop! Har ni testat dom? Glutenfria veganbullar <3

 

Passade även på att köpa med lite olika smoothies för att balansera allt. Haha Mickis min efteråt är magisk.. Min favorit på grönkål, avokado, blekselleri, kokosvatten, mynta, ingefära, citron och salt 😉

Så där sitter jag nöjd med min smoothie då hon inte ville ha mer hehe 😉 Mitt bland alla datorer och allt.. Nu ska jag springa och hämta hem min lilla. Vi hörs snart igen.. Men glöm inte balansen med gröna smoothies och bullar! Och det viktigaste såklart – njuuut <3


2 kommentarer2 kommentarer om “balansen med gröna smoothies och bullar”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Har bara hört andra prata om bullarna men vill verkligen testa!

    Reply
  • Åh då är det dags idag 😉
    Jag är faktiskt ingen bullfatanst MEN dessa.. Gud så gott! 🙂

    Reply