Det förekommer cookies på foodjunkieblog.com. Genom att fortsätta läsa på foodjunkieblog.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:02 | October 5, 2018

en sak jag tycker ni borde göra i helgen

 

Det här hörrni, hjälp vad gott det är! Har nån av er hunnit testa? Jag får en hel den på Instagram som testat och taggat mig och då blir ju jag så jäkla glad. Det är ju precis det jag vill när jag tipsar om enkla saker att ni tetsar. Då är ju mitt jobb fulländat, hänger ni med? Och det här är någonting jag tycker ni alla ska göra i helgen. Langos gjort på bara två ingredienser, halloumi och ägg! Det är verkligen löjligt enkelt och gott. Ska man ha nån liten bjudning kan man göra mindre och lägga på att fat som små plocksnittar. Jag tycker helt klart att dom är godast varma, ni vet nog själv hur gott det är med varm halloumi.

Gör så här:

  • riv 1 paket halloumi
  • blanda ner 1 ägg
  • gör små plättar och stek i olivolja
  • ha på hackad rödlök, löjrom och crème fraîche plus lite svartpeppar

Lägg det på minnet kära ni 🙂 


1 kommentarerEn kommentar om “en sak jag tycker ni borde göra i helgen”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här