Det förekommer cookies på foodjunkieblog.com. Genom att fortsätta läsa på foodjunkieblog.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:24 | October 8, 2018

MÅNDAG och missa inte det här

Hej fina ni och måndag!

Ett ruggigt väder stoppade inte mig imorse, jag var så sugen på promenaden. Det är nåt speciellt när man har börjat gå sina promenader.. när man är inne i det så längtar man till nästa, någon som känner igen det? Jag har hört att det tar fem gånger och sen är man inne i det. Dock tror jag det tog 7 stycken för mig den här gången. Så tips till alla er som vill komma igång med just promenader – ge det tid. Jag tycker morgonpromenaden gör så mycket på min kropp, jag blir mer allert och pigg i huvudet dessutom så känner jag kläderna sitter redan bättre på bara 2 veckor. Jag som aldrig nämner vikt och så men ni vet nog känslan när man känner själv att favorit brallan inte är jobbig att knäppa. Mitt stora problem nu är att bli stark. Dom få gångerna jag har kommit till gymmet har jag så ont ( träningsvärk) i så många dagar efter så får ångest att köra ett hårt pass nu. Men som sagt… ge det tid. 

Det här är min frukost som äts när jag är inne igen. En varm gröt, kaffe no 2 och ingefärsshots. Älskar att hon jag promenerar med går hem och äter 4 st rostade mackor med oboy. Alltså att hon går promenaden för att få komma hem och äta det. Bästa möjliga tankesättet enligt mig, någon som håller med? Själv älskar jag gröt och kaffe!

Och en sak jag vill tipsa om – dadelsirap. Det är så galet gott på gröten. Man behöver så otroligt lite för att det ska bli sött! Har ni testat? Dadlar är ju ett nyttigt alternativ för att få sötma i livet. Det finns dessutom olika hälsoeffekter i en liten dadel – magnesium, fibrer, kalcium järn etc..

 

 

 


6 kommentarer6 kommentarer om “MÅNDAG och missa inte det här”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hur gör du din gröt? Vad för gryn använder du dig av? Ser otroligt smarrigt ut! 🙂 Kram

  Reply
 • Åh jag använder oftast dom från SaltåKvarn med massa olika havre i, tycker man blir mätt och så är det oftast fullkorn. Jag kokar bara snabbt upp det med en nypa salt 🙂 Sen vad ism blir på toppen är alltid olika beroende på vad jag har hemma… Hoppas du fick lite mer svar? Kram

  Reply
 • Vart har du köpt skeden? 😊😊

  Reply
 • Hej hej, den är ifrån Svenskt tenn. Jag har i gafflar och knivar oxå . tips 🙂

  Reply
 • Hur länge och långt går ni era promenader? 🙂 Jag har nämligen så svårt att ta mig ut om jag ska gå för långt men det kanske inte är någon större vits om det inte blir runt timmen?

  Reply
 • Jag tror det gäller att bara börja.. Bättre att gå 25 minuter snabbt än ingenting alls. Vi går i 45 min i snabbt tempo 🙂 Hoppas du fick lite svar på det du undrade! Kram och heja dig

  Reply