Det förekommer cookies på foodjunkieblog.com. Genom att fortsätta läsa på foodjunkieblog.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

22:05 | October 14, 2018

DUNDERDRYCKEN

Mitt bästa sätt att väcka kroppen på morgonen ser ni här! Ni har säkert läst att jag tipsat om att först dricka ett glas vatten det första man gör på morgonen? Det är så enkelt som att man sköljs inifrån, eftersom det är de första man får i sig. Men nu ska ni få det som jag gör varje vinter, eller redan nu när det börjar bli mörkare. Enklaste och bästa kuren. En hälsodryck att väckas med!

Visste ni att honung har många hälsoeffekter? Om man köper en ekologisk och helt svensk. Förr köpte man honung på apotek precis som senap, olivolja etc.. Men en sak som är bra att veta är att om man har honung i te är det för att det ska blir sött, tyvärr försvinner allt bra om man har det i varmt.

Gör så här:

 • Ett glas vatten
 • En msk bra honung
 • Låt stå till morgonen efter för då har honungen blivit lös och man blandar ut det där i vattenglaset
 • Häll i antingen 1/2 citron eller/och 1-2 msk äppelcidervinäger

Så det är inte bara honungen som gör det här till en dunderdryck. Det är också citronen eller/och äppelcidervinäger som boostar det extra. Ni kommer känna! Citron vet ni säkert innehåller massvis med C-vitamin vilket är en av det bästa vi kan ge vår hud, immunförsvar och mycket annat. Vill man göra det lite extra så ta i äppelcidervinäger, då får man i sig extra mycket hälsoeffekter. Speciellt om man tänker på huden och magen, precis samma med honungen.

Hoppas ni testar det här simpla! 

 

 


6 kommentarer6 kommentarer om “DUNDERDRYCKEN”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Ska testa! Ska glaset stå i rumstemp över natten eller i kylskåpet?

  Reply
 • I rumstempererat över natten, jag blir nästan som beroende så härligt det är 🙂

  Reply
 • Mums! Drack denna en timma innan frukosten idag. Så god! Kändes bra för kroppen, speciellt efter alldeles för många uppvak med baby inatt😅❤️

  Reply
 • Nämen nu gjorde du mig så glad, vi mammor behöver precis sånt här härligt och bra! Så mysigt sen när dom börjar dricka det med än sen <3 Man vet ju själv hur härligt det känns för kroppen, som du själv säger 🙂 Vi har druckit det här med mamma i alla år! Men man blir nästan som beroende hehe...

  Reply
 • Vilken honung köper Du?

  Reply
 • et är alltid olika, den på bilden är ifrån Pepstop. Men tittar alltid att den är ekologiskt 🙂

  Reply