Det förekommer cookies på foodjunkieblog.com. Genom att fortsätta läsa på foodjunkieblog.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:31 | October 17, 2018

hemma hos mig och någonting spännande

Hej gullisar!

På begäran från er läsare så kommer några bilder hemifrån mig. Just nu sitter jag där i fåtöljen och skriver till er. Mysigt va? Där har Albas säng stått ett tag för jag har velat ha henne i rummet. Idag är en stor dag, hon sover i eget rum. Vi får se hur det går.. Hon har aldrig haft sovsvårigheter och vaknar hon kommer hon och kryper ner hos oss. Vilket vi tycker är det mysigaste som finns! Undrar bara hur hon kommer ta det att vakna där borta.. lite spännande faktiskt!

Mitt bästa rum här hemma är förmodligen vårt sovrum. Här hänger vi en hel del, det är nämligen öppet med badrummet. Vi har pratat om att sätta upp en glasvägg men vi har trivts så bra så här. Vi har väldigt öppet och socialt hemma, det är väl lite så jag är kanske. Kök och vardagsrum är ett och master bedroom är med stora badrummet med ångduschen är ett.

Vi valde noggrant ut vårt handfat genom att mått beställa i en speciell betong, så den är anpassad just dit och väger bly. Tror det var 5 man som bar upp den..

En liten del av Albas rum, och just nu ligger hos där och sover! Den fina sängen är ifrån Cubelibyrose, skulle länka till sängen men så låg hemsidan nere.. Ser ni på hennes sängbord att det står 15 i en ram? En liten rolig sak för er som ska ha barn eller känner någon som ska få så fick jag den av min faster när Alba föddes på BB, hon rev ut dagens datum i sin almanacka <3

Här kommer ett hjärtligt litet tips. Jag är inte ensam om att älska färska blommor hemma det vet jag. Så vad jag fick tips om är att beställa hem billiga buketter till dörren från en hemsida. Det fina är att man skänker en liten del till fattiga. Jag tror att dom ska öppna en butik också.. Får säga till när jag vet mer. Tryck HÄR för att se mer <3 Min var så fin med stora och små mini rosor, man kanske inte riktigt ser tyvärr..


7 kommentarer7 kommentarer om “hemma hos mig och någonting spännande”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vad fint ni har! Spännande med att sova i eget rum! Hur gjorde ni när Alba var liten, när började hon sova i egen säng? Kram H

  Reply
 • Tack snälla du! Ja så spännande, dock tror jag det var vi föräldrar som tyckte det var mer spännande.. hon var stencool imorse haha.. Som obrydd. Vilket bara var bra såklart! Hon har alltid sen hon var mini sovit hela nätter men då mellan oss, så en dag när hon var ca 2 år och det var dags att börja sova i egen säng (läs började ta för stor plats i sängen) så var det HON själv som sa- idag ska jag sova i egen säng mamma… Sen dess har hon sovit i sin säng typ. Men vi reser en del och då sover hon med oss! Det är det mysigaste jag vet, vi skulle kunna ha henne där längre men tänker att det är dags att sova i egen 🙂
  Så tyvärr har jag inga tips, mer än att ta det som det kommer. Inte stressa med det 🙂 KRAM!

  Reply
 • Verkar bara gå att beställa blommor om man bor i stan. Inte om man bor i Nacka🙁
  Sådan bra tanke med stöd till de som behöver! ❤️

  Reply
 • Namen nä det visste jag inte, borde jag skriva dit.. Jag har ingen koll på dom utan hörde det bara och testade vilket gick super smidigt så ville tipsa om det men vad tokigt att det bara var i stan. Sorry! Det blir liksom dubbel glädje om man kan skicka till nån kär för billig peng och även ge till dom som behöver!! <3

  Reply
 • Hi 👋
  About ur side tables, in ur bedroom, where are they from?? Beautiful
  Thx

  Reply
 • They are from Zara Home, good looking and nice price 🙂

  Reply
 • 🖤😘

  Reply