Det förekommer cookies på foodjunkieblog.com. Genom att fortsätta läsa på foodjunkieblog.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:46 | October 24, 2018

ett dundertips för huden

Hej mina solstrålar!

Jag tror att ni alla vet hur bra citroner är. Gula C-vitaminbomber! Jag har det till allt verkligen. I Spanien växer dom utanför mitt kök och där använder jag dom till och med i diskmaskinen, alla glas skiner efteråt istället för att ha kalkränderna. Vilket vi inte får här i Sverige men vet ni med er att ni får de så stoppa in en halv citron i din diskmaskin. Som jag nämnt för er så dricker jag det ofta på morgonen men här hörni ska ni få ett dundertips..

Jag tar en citronskiva och har på huden varje kväll innan jag går och lägger mig. På ren hud och innan mina krämer! Ni kommer känna ganska fort hur härligt och fräscht det är för huden. Jag vet att många brukar göra sina egna ansiktsmasker på citron men jag tar det varje kväll och sover med. Och på morgonen är jag noggrann med en bra kräm som innehåller SPF.

Vill se lite mer vad jag använder för krämer? 


15 kommentarer15 kommentarer om “ett dundertips för huden”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jaa skriv gärna om vilka produkter du använder! 🙂

  Reply
 • Vad roligt då ska jag t avbild på det 🙂

  Reply
 • Ja visa gärna vilka produkter du använder!! Och vilket tips, tack!!

  Reply
 • Vad kul att ni vill se mer om sånt, jag älskar oxå sånt men därför har jag lärt mig mycket på vägen också 🙂

  Reply
 • Tack för tipsen! Hur exakt gör du med citronen på kvällen? Tvättar du ansiktet efteråt eller låter det vara kvar på huden! Och stoppar du bara in en halv citron löst i diskmaskinen? Kram!

  Reply
 • Hej hej och tack själv! Jag tvättar ansiktstet, varannan dag ca skrubbar jag, sen tar jag bara en skiva antingen direkt i ansiktet eller på en bomullstuss. Låter det stela till lite och sen på med kräm 🙂

  När det gäller med diskmaskinen kan man ha den varsom men jag brukar lägga den löst där uppe vid glasen!

  Kram

  Reply
 • Ja jättegärna!! Massa beauty! Du är alltid så fin!

  Reply
 • Men underbara du så snäll, tack och självklart kommer jag visa! 🙂

  Reply
 • Jaaaa

  Reply
 • Berätta meeeeer!!

  Reply
 • Åååhhh såklart jag ska 🙂

  Reply
 • Förklara gärna hur du gör rutinen

  Reply
 • Åh det ska jag se till och få upp i helgen 🙂

  Vad kul! Jag älskar också sånt

  Reply
 • Ser gärna ett inlägg om vilka produkter du använder 🙂

  Reply
 • Det ska jag ordna snabbt, jag älskar sånt 🙂

  Reply