Det förekommer cookies på foodjunkieblog.com. Genom att fortsätta läsa på foodjunkieblog.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:03 | October 26, 2018

vipps så var den trä nyttiga skålen klar

Min simpla lunch går inte av för hackor. Riktig snabbmat, en sån där som man skulle kunna bjuda vem som helst på och alla gillar. Som dessutom man kan få klart på ett vipps. Det är nästan bara att koka glasnudlar.. vilket man bara gör genom att koka upp saltat vatten, lägger i nudlarna och tar bort vattnet från plattan. Så är dom klara på nån ynka minut. Men det är ju verkligen inte så gott att bara äta dom, såklart. Så på med en god sås som soya, nån stark, riva på färsk ingefära, stor näve sesamfrön. Där fick du till massa smak och sen är det bara på med dom goda grönsaker som du tycker passar till, jag hade mango, gurka, avokado och jordnötter. En sak jag önskar att jag hade hemma var lime och koriander men man kan inte få allt. Hungern är ens bästa krydda visst?

Du behöver bara:

  • Nudlar ( finns olika så välj dom ni gillar mest, jag hade dom som var gjorda på sötpotatis)
  • soya
  • ingefära
  • gurka
  • rostade sesamfrön
  • avokado
  • mango
  • hetsås

Men man kan såklart ha mängder av andra grönsaker som svartkål, broccoli, blomkål, morot etc..


2 kommentarer2 kommentarer om “vipps så var den trä nyttiga skålen klar”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här