Det förekommer cookies på foodjunkieblog.com. Genom att fortsätta läsa på foodjunkieblog.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:54 | October 30, 2018

så galet roligt plus att jag håller på att bli knäpp..

Hej gullisar!

Håller på att bli knäpp här hemma.. Min mensvärk släpper inte och gynekologen vet inte vad det är. Dom var jätteduktiga där på Sophiahemmet så jag ska på återbesök redan på fredag. Jag känner mig som den mest tråkiga människan som inte kan göra någonting. Det värsta är nästan att jag känner mig så tråkig inför Alba. På det hela är vår lägenhet till salu nu.. SÅ GALET ROLIGT! Här är Albas rum och resten finns på Hemnet.

Jag vilar upp mig för att ta tag i visningarna som kommer. Men har mått så här tio dagar nu så håller förvandlas till någonting jag inte är.. Så nu om tio minuter börjat ett yogapass jag ska testa och se hur det går! Heja heja och hej på er, förlåt att det har varit dåligt med recept här. Vi hörs snart, jag måste skynda mig ner 🙂

KRAM 


4 kommentarer4 kommentarer om “så galet roligt plus att jag håller på att bli knäpp..”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Din stackare!! Hoppas yogan hjälper , KRAM!

  Reply
 • Åh 1000 tack snälla du. Jag var glad att jag kom iväg på den plus att nu efteråt är jag lite mer lugn i kroppen. Kom t o m iväg på ett event snabbt. Hade sån tur när jag kom till yogan att det var en sån där stretch-yoga och just för höfter så tror det ändå var bra 🙂 Det tror jag alltid är bra att gå på men vid mensvärk var det riktigt bra 🙂 STORA KRAM

  Reply
 • Åh vad jag tycker synd om dig, jag om någon vet exakt hur det är med dom problemen.. Jag själv hade oroväckande problem förr (smärtor som jag knappt klarade av men främst blödningar som gjorde att jag förlorade mängder blod varje månad), ärvde/ärver det från min mor som fått göra operation just för det, dock det sista jag ville göra i min tidiga ålder vilket innebär att man inte får barn.. Som tur var har jag en duktig moster som är barnmorska som fått det bättre för mig. Hoppas verkligen du får rätt på det, finns inget jobbigare än att trampas med det <3 Säg till om jag kan hjälpa på något vis, tex fråga min moster om något mm.

  Men till lgäenheten, så galet och kul ju!! Jag tycker dock er ser ut som en dröm hehe. Vore kul om skrev mer om det, vad ni letar efter nu osv 🙂 kanske ett litet tillskott planerad och ni behöver större hihi ♥️

  Reply
 • Underbara du! Tusen tusen tack för du skrev <3
  Ohh det är exakt så, blödningarna går inte att jämföra från tidigare.. Känner mig svag efter tio dagar med det här. Jag hade diagnosernat mig själv när jag kom till gynekologen igår med Myom. Men han tyckte det var någonting annat så ska tillbaks på fredag. Så får jag inge svar då så har jag säkert massa frågor till din duktiga moster <3
  Ohh det har varit en underbar tid att bo här och jag älskar allt med den. Men ibland behöver man nytt, vilket kom nu. Men vi får se hur allt slutar 😉 Väldigt spännande iaf! Kan självklart skriva mer om det 🙂
  Stor kram!

  Reply