Det förekommer cookies på foodjunkieblog.com. Genom att fortsätta läsa på foodjunkieblog.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:29 | October 31, 2018

vitamin tips

Hej babes!

Om det är någonting jag vet att jag kan göra för mig själv när jag är deppig och har ont så är det verkligen att “börja om från början” med hälsa. Att ändra det där man har slarvat med. Som yoga och stretch exempel, man blir stel vilket leder till ont och tillslut grinig. Någon som förstår hur jag menar?

En sak jag älskar är vitaminer. Jag äter dom väldigt olika, olika vid olika perioder. Jag har en hel låda fullproppat med massa varianter från diverse delar av världen. Finns det någon mer än mig som älskar att gå in på hälsokosten? Speciellt när man är i USA.. fast Spanien är också rätt roligt!  Så träffade jag en bekant häromdagen som startat den här smart.. Snygga förpackningar med bra vitaminer för både kvinna och man. Som jag nämnde så står mina i en låda.. vilket kan leda till att det glöms bort ibland. Dom här kan man ju ha framme på köksbänken! LIKE på det och tänkte att det måste jag visa er. Fall ni beställer fick jag ge fri frakt till er, skriv foodjunkie där när ni beställer bara. Annars finns dom på apoteket, titta hemsidan genom att TRYCKA HÄR. Bara så ni vet är det det alltså inte ett samarbete utan tips som alltid 🙂

Älskar den här! 


6 kommentarer6 kommentarer om “vitamin tips”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här