Det förekommer cookies på foodjunkieblog.com. Genom att fortsätta läsa på foodjunkieblog.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

21:51 | November 4, 2018

att laga det här är som meditation

Ohh vad enkelt och härligt det kan vara med risotto. Visst är ni fler som håller med om det? Eller okej det är enkel så pass att det alltid blir bra men fall att man bara ger den kärlek. Det är ingen mat som står och blir bra av sig själv. Jag tycker nästan det är som meditation att göra risotto. Man ska vara så närvarande och röra mycket. Skulle ni vilja se när jag gör och få ett ypperligt gott recept? 

Det som jag ofta gör hemma till många rätter är romantika tomater i ugn och sånna där små små gröna paprikor. Dom äter vi alltid i Spanien så väldigt kul att dom finns i butik här hemma nu.. Pimientos de padron tror jag dom heter. Det är bara att skölja av, hälla olivolja och salt sen in i ugn till dom mjuknat, både tomater och paprikor. Perfekt till risotto och mycket mer!

Det här är hemma hos min mamma och så lyckligt, min syster var hundvakt till två små mystroll. Så kul att mammas vän där bredvid mig att vi ser ut som syskon, ser ni?

För roligt att där är Cleo, det hette min gamla hund jag hade med min förra pojkvän för ca 10 år sedan. Och Cleo som ni ser på bilden är kopia av familjens gamla hund som vi hittade för många år sedan. Nu kanske ni tänker att det låter konstigt med hittade, men ja det är sant.. Mamma och pappa hittade en hund i skogen i Mälarhöjden. Han hade målarfärg överallt och bruten svans och det vart början på en fin historia om den lilla hemlösa hunden <3


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här