Det förekommer cookies på foodjunkieblog.com. Genom att fortsätta läsa på foodjunkieblog.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:59 | November 19, 2018

feeling och gala

 

Hej mina solstrålar!

Är det någon som sitter inne med tips på härlig pw nära här i Stockholm? En sån där när man verkligen är ute i naturen. Gärna lite “backe” men är det ingen så blir jag glad ändå för tips. Skulle vilja ha någonting sånt inbokat snart. Älskar att ha sånt bokat! Här under var vi vid Sveriges störta vattenfall, fast det var uppe i Åre. Åkte ifrån min andra dator där dessa bilder låg så typiskt. Någon annan som har feeling för att gå eller är det bara jag? Kan såklart erkänna att det är härligt att vara hemma också, tända ljus och göra iordning men just nu känns det som om vi är mitt i mellan allt med tanke på alla visningar. Vilket är så spännande! Har börjat få sug efter jul men känns dumt fall att den skulle bli snabbt såld som det såg ut som först men nu vet vi inte längre…

 

Jag som är så höjdrädd blev helt snurrig där ute, man ser inte på bilden men det är en bra bit(läs SVINHÖGT) ner PLUS att den där lilla bron var så s j u k t hal! Men det var så ballt och stå där och det stänkte på en från vattenfallet. Fick en smygbild på killarna från Mode cold brew, Sean och Fabian 🙂

Den här snyggingen och jag ska på Mamagalan senare idag, lite annan miljö och kläder än där på bilden 😉

Lisa, Mickan, Mira och Mickis <3


3 kommentarer3 kommentarer om “feeling och gala”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Pwtips nackaresarvatet! Liten bit dit men verkligen så härligt, nästan som Åre 😉 Verkligen så fantastisk resa ni varit på! Kram

    Reply
  • Men åh ja dit ska jag ta mig!! Tack snälla, ska bara locka med mig lite sällskap också 😀 10000 TACK och säg till om du vill med 🙂

    Reply
  • Jag tänkte tipsa om Hellasgården som utgångspunkt och så finns härligt fik/mat men så såg jag att Nackareservatet redan var tipsat om. Man kan också besöka källan vid Sandasjön och ta med sig lite äkta källvatten hem. Ut och njut !

    Reply