Det förekommer cookies på foodjunkieblog.com. Genom att fortsätta läsa på foodjunkieblog.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:35 | November 22, 2018

MAMAGALAN

Hej hej hemskt mycket hej gullisar!

Tack snälla MAMA för den här inbjudan, det var en helt magiskt kväll. En gala alla mammor borde få komma på, MAMAGALAN. Vi var ca 70-100 mammor som var på restaurangen Oaxen där vi åt god mat, pratade ikapp på varann om alla möjliga olika mamma tankar. Fick se Tityo sjunga med sin vackra stämma sen delades det självklart ut priser. Det var “mammar som gör skillnad” och stort grattis till alla dom som vann igen!

Jag skulle vilja ge ut ett eget pris här, trodde faktiskt att vackra människan bredvid mig på bilden skulle få pris. Alexia och hennes familj har varit med om det värsta någon kan tänka sig, deras dotter fick leukemi för nästan exakt ett år sedan. Jag har aldrig sett på så nära håll hur någon vara så stark och sprida så mycket kärlek som dom!

Nedanför scen satt jag och fick skåda upp på vackra Cissi Forss som snart ska bli mamma. Hon och fina kulan fick dela ut alla priserna för kvällen.  

Här ser ni halva av vårt bord, skulle vilja dela med mig av alla bilder dom skickade med men då hade ni förmodligen undrat vad jag höll på med, 300 bilder i ett inlägg hehe..

Här får Tityo pris, vilket hon verkligen är så värd.. en power-mamma som blivit mamma igen vid 50 års ålder!!

Det var så känslofullt där inne. Vi såg massa fina filmer och själva galan var tillsammans med Unicef och det kändes bra att vara världsförälder när vi fick se Cissi träffa massa av barnen. Ett tips till er att bli <3

Så kul och få träffa alla där och speciellt fina Marie som födde tvillingar för några veckor sedan <3


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här