Det förekommer cookies på foodjunkieblog.com. Genom att fortsätta läsa på foodjunkieblog.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

07:32 | November 30, 2018

någonting att lägga på minnet

Hej gullig!

Så galet att i helgen är det första advent! Det här med jul har blivit så stort efter att man fick barn. Det är så otroligt mysigt nu när hon verkligen förstår. Förra årets jultomte blev en flopp, då hon såg direkt vem det var. Det verkar som om hon har glömt det i år så jag har en plan. På söndag tänker vi gå med Alba till NK där tomten befinner sig och lämna in önskelistan. HÄR hittar ni tomtens tider där. Vad tycker ni om den iden? 🙂

Igår fick hon en julkalender av sin gudmor Lisa och det är väl första gången hon vet vad en kalender är. Den är med små böcker i varje lucka. Så mysigt och öppna och ha en lite bok och få läsa ihop! En genikalender ju, istället fullt med godis. Tror vi är fler som inte förstår hur mycket socker det är i en liten godisbit. Jag hörde att vi som vuxna klarar 8 st godbitar sen har vi nått dagens sockerintag, så ingenting i någonting annat under hela dagen fall vi äter å t t a små godisbitar. På barn är det ynka tre! Någonting att lägga på minnet..

Jag tänker att jag ska göra ett inlägg vad jag gjort den här veckan, det har verkligen varit full rulle. Tycker ni sånt är kul att se? Jag kan börja med att säga att jag har haft en katastrof hy i flera veckor nu. Allt har sin förklaring tror jag men nu har jag lyckats boka in mig på olika experter som ska få ta sig an min hy! Så nu ska jag springa iväg på mig första bokade tid sen vidare hela dagen på olika möten. Men jag har er i åtanke då det kommer att komma någonting ni kommer vilja göra i helgen, hoppas jag 🙂


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här