Det förekommer cookies på foodjunkieblog.com. Genom att fortsätta läsa på foodjunkieblog.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:30 | December 2, 2018

älskade traditioner

GLAD FÖRSTA ADVENT MINA BÄSTA!

Så glad för att ni tittar in här för att se vad jag ska ge er dagen till ära. Det är minst två grejer på ingång för dagen, så gör er redo. Men var det någon mer än vi som åt julgröt  till frukost imorse? Alba har aldrig varit en grötunge så kändes nästan som jag fick tvinga i henne dom få tuggorna hon åt. Typsikt! Dom säger att hon äter gröt på förskolan men här hemma är det tvärnej. Julfeelingen är iallafall på topp här hemma, skulle vilja göra lite mer men vi ska ha visning, igen.

Snart ska vi till NK och hälsa på tomten och sen åka ut till en helt galen julbutik på Värmdö. Jag har aldrig varit där men Lisa ringde och sa att vi måste ta barnen dit 🙂 Någon som vill se vad det var för någonting sen? Förra söndagen var vi på Skansens julmarknad. Dit har vi åkt varje år, kommer ihåg året när Alba låg i magen och vi alla frös så barnen grät. Så det har vi ju helt klart lärt oss, klä sig varmt!

I år hade Lisa med sig en överraskning, samma outfit till tjejerna <3 För sött och se dom springa runt där bland alla stånd med massa söta saker. Alba hade även premiär för den fina fina jackan från Chaleur. Hon skulle visa precis a l l a hur mjuk hennes jacka är! Ett tips till er alla, och skriver ni Edita15 får ni 15% RABATT 🙂

Vi dansade oss varma och “små grodorna, små grodorna” gick på repeat här hemma sen.. 😉

Så mysigt och skaffa traditioner, men det blir bättre och bättre för varje år för dom små liven blir äldre och är med så mycket mer! <3


4 kommentarer4 kommentarer om “älskade traditioner”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Brisak? Den är galen året runt, men lite extra galen vid jul 😄. Har inte varit dit i år

  Reply
 • Haha eeexakt där var vi. Så himla rolig butik! Kom hem ed en söt nötknäppare och en tomtecirkus 🙂 Dom hade verkligen allt där!

  Reply
 • Äter du gröten med socker och kanel eller bara kanel? Har du gjort gröten själv eller köpt? Hur gör du den isf? Vill också äta tomtegröt till frukost men känns lite väl onyttigt, eller? 🤔 Kram!

  Reply
 • Den var tyvärr tokköpt, med bara kanel på. Eftersom det äts ca 4 ggr/ år här hemma så unnar jag mig det 🙂 För såklart är den inte nyttig 😉 Kram!

  Reply