Det förekommer cookies på foodjunkieblog.com. Genom att fortsätta läsa på foodjunkieblog.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:09 | December 3, 2018

känner mig så ren

Hej gullis!

Nu har jag testat det här två gånger och jag är helt hooked. Jag längtar redan efter nästa gång! Så konstig sak att länga till kanske, att få svettas. Man känner sig otroligt ren efteråt och man vill verkligen inte stoppa i sig skräpmat. Nästan som nytränad och samtidigt varit på spa.. En helt perfekt känsla en måndag, visst? Plus i kanten är ju att det bränder kalorier 😉

Har ni hört talas om det här? En infraröd bastu!

Första gången jag testade var Sophia där, så härlig norsk tjej. Hon hade testat det här i New York där hon bodde och jobbade som modell. Och jag fattar varför hon öppna ett egens här hemma senare. Jag skulle vilja ha en hemma haha..

Som jag nämnde förut så har jag fått så skum hud, så det här känns så jäklarns bra. Bokade faktiskt det här innan jag ska springa på en ansiktsbehandling nu.. Jag flagnar av torrhet och ändå knotter, måste få bukt på det hela. Fukt fukt fukt är nog knepet!

Så kan man köpa en helt galet god kokosvatten på plats, tips att ha inne i bastun! 😉

Man kan välja mellan 25 och 45 minuter och jag har kört 45 min båda gångerna men öppnat sista 5 minuterna.. Det är inte lika varmt som i vanlig bastu! Men jag är ingen bastu tjej(än) så trodde att jag knappt skulle klara det här men det är verkligen så ljuvligt! Ett tips till er alla <3

HÄR hittar du hennes hemsida. Det är nästan helt nyöppnat så tänkte det var ett härligt litet tips 🙂


2 kommentarer2 kommentarer om “känner mig så ren”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här