Det förekommer cookies på foodjunkieblog.com. Genom att fortsätta läsa på foodjunkieblog.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

21:18 | December 6, 2018

så spännande

Hej bästa ni!

Hur mår ni? Börjar ni få julstämning i kropp och själ? Så kul att jag hittade en gammal film. Det här var när vi köpte hem gran när vi var i L.A för två år sen. Verkligen långt ifrån hur det såg ut i år. Min stod levererad utanför dörren här hemma. Lyxigt värre, dock tycker jag att själva grejen är att åka och få välja ut en gran men det ju helt klart vara bökigt att få hem den. Ni kanske är några som förstår vad jag menar med det? Har ni hunnit köpa gran än?

 

Men vad tycker ni om rörligt? Lite mer av det nästa år? Kanske kan bli mitt nyårslöfte… Fall ni gillar det vill säga. Tycker jag vore spännande. Känns lite som det är dags. Visa er mer, hur det faktiskt går till när jag får till en färgglad ljuvlig rätt 🙂


2 kommentarer2 kommentarer om “så spännande”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Ja, gärna mer rörligt material! 🙂

    Reply
  • Men åh vad kul att du säger det, blir taggad 😉 2019 blir det helt klarar mer rörligt!

    Reply