Det förekommer cookies på foodjunkieblog.com. Genom att fortsätta läsa på foodjunkieblog.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

00:04 | December 11, 2018

gråtfest

 

inlägget innehåller annonslänkar

Ska jag vara ärlig så har jag aldrig gillat att baka. Men med en sån här KitchenAid är det så simpelt. Inget kladd och så får man fram en ljuvlig deg utan svårigheter. Nu har jag verkligen fått se tjusningen med det hela. Så nu kan ni kalla oss små bagare här hemma.

Synd bara att jag inte kan kalla oss hundägare pga min allergi. Tur min syster passa två små gullisar som kom på besök mitt bland bakande 🙂 Albas alla nallar heter just nu deras två namn <3

Sen var det dags för mamman och pappan och gå på gala. Jag hade ingen aning om vad min kille tog med mig på och vart så galet överraskad. Läs grät ca 5 gånger, det var välgörenhetsgala och får se hur folk brinner för det här är så jäkla fint! Det var en sån stämning och jag ska berätta för er sen vad som skedde där. Jag kan fortfarande inte tro att det är sant!

Jag la ut min klänning på min instastorie för jag ville tipsa er om den till nyår. Den är helt öppen i ryggen och en fin lång slits. MEN så verkar den vara slutsåld. Ni får spana i butikerna, det är Icona Pop som gjort för Gina Tricot, TRYCK HÄR för att se alla andra snygga kläder. Men jag har såklart spanat och hittat en liknde.. TRYCK HÄR. Tycker det är så snyggt med en sån och en kavaj över, håller ni med?

Själv måste jag köpa hennes så snygga äkta läder byxa, älskar att ha det på mig när det är kallt ute! TRYCK HÄR för att se dom <3


1 kommentarerEn kommentar om “gråtfest”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Your blog post is very exciting and very good. I came in from the search for clothes, I don’t know if you will post some fashion clothes in your blog.

    Reply