Det förekommer cookies på foodjunkieblog.com. Genom att fortsätta läsa på foodjunkieblog.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

21:21 | December 12, 2018

lätt att vara efterklok och missa inte det här receptet

Det bokstavligen suger att ha blivit smittad. Jag har verkligen inte tid att vara sjuk nu! Ni som också är hemma med sjukt barn försök att inte sova med dom(hur mycket dem än tjatar mellan alla hostningar och snörvel av snor), tvätta händer som om ni lider av en diagnos, byt handdukar lika ofta som du säger ditt barns namn, använd även handsprit fast du vet att det bara tar bort bakterier och inte virus men bara för att få det som en vana på ditt barn, lek doktor och ha en andningsmask när det kommer till det där efterlämnade långa febergoset som oftast inte sker så länge annars, ta inte ett “mamma ska bada med sin lilla ynkling idag” bad och smaka inte av maten med din lillas gaffel bara för den säger “testa det är för varmt..”.

Det är så enkelt och vara efterklok!

Det härliga med att vara hemma med en liten sjukling är hur städningen och jobb går åt pipskogen. Så hej feber, stökigt hem och mailkorgen 😉 Med det sagt så är resultatet att vi haft så mysigt! <3 Alba är tillbaka på förskolan och jag blev kvar hemma själv.

Jag har en dag imorgon som jag längtat till så hoppas min kropp svarar fort på allt jag proppat i mig! Dvs inte alla polkagris-bollar ni såg på bilderna. Men ni måste testa dessa:

  • 3 dl choklad ( jag hade en raw choklad som var 70%)
  • 8 msk vispgrädde
  • 1 msk kokosolja

Smälte ihop det över vattenbad. Hällde det i en pajform och sen fick den vila i kylen ett tag, tills den stelna. Krossade några polkagrisar, tror det vart 4-5 st, i en kökshandduk. Man kan välja om man vill krossa mycket eller mindre, jag hade båda. Jag älskar när det blir som daim och man får tugga lite. Sen tog jag en tesked och forma en efter en och samtidigt rullade i den krossade polkagrisen, Oh lord så gott! 


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här