Det förekommer cookies på foodjunkieblog.com. Genom att fortsätta läsa på foodjunkieblog.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

00:48 | December 15, 2018

FINASTE jag gjort och sett

Min vackra lilla Lucia. Så otroligt imponerad jag var där, hon kunde ju varje låt även fast hon varit hemma sjuk. Och dessutom sjöng med. Alltså inte stod tyst även fast hon kunde. Förra året skulle hon sitta i mitt knä men nu tog hon ton. Undrar dock vem som satte tvärtom med det röda bandet på kronan och det andra runt midjan  😉

Men det tog nog på krafterna och vara Lucia.. Bilden ser nästan som placerad ut. Kanske blir årets julkort hehe..

Min årets Lucia timmarna innan jag fick se min egna lilla Lucia vart här. Som jag sa så hade jag längtat efter en sak och vart så deppig när jag vart sjuk.. Men jag vakna piggare och tog mig till Statsmission i Fridhemsplan för att få vara med och volontära. Det var Julglimten för tredje året i rad som anordnar julbord för fattiga pensionärer. Ni måste in på hemsidan för att se mer. Hela mitt hjärta var fyllt av all kärlek som var där inne! Ca 120-150 st kom och såg Lucia tåget och åt sig mätta och belåtna. Alla hade gulligt med sig matlådor och fyllde dom glatt med det som fanns kvar sen <3 Nåt ägg och nån korv, önskar det var mer över men vi hade en annan överraskning.. Påsar med bakverk och bröd från fina företag som skänkt. Thelins var dom jag hade haft kontakt med, Tack för det <3

Det vart så uppskattat på min Instagram-storie när jag visade lite kläder. Fick ju passa på när jag ändå bara vara hemma sjuk. Tycker ni om det? I sånna fall tänker jag fortsätta med det 🙂 Den här klänningen hade jag ikväll på min killes premiär för en sak jag ska visa senare, fick så många komplimanger. HÄR hittar ni den <3

Tänker att imorgon när jag ska på fin juldrink på Diplomat att jag har den här, vad tror ni om det? Den går lika fint som jacka som klänning, älskar! HÄR hittar du den <3


3 kommentarer3 kommentarer om “FINASTE jag gjort och sett”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Åh vilken fin grej att göra för pensionärerna <3 Det måste jag kolla upp för nästa jul!
  Jag tycker det vore jättekul med mer kläder och beauty, både du och din syster Frida är alltid så chica ! KRAM och ha en fin helg.

  Reply
 • Åh ja det känns så bra i hjärtat och alla dom var så otroligt tacksamma! <3

  Självklart kommer jag visa massa massa mer då, vad roligt! STOR STOR KRAM och glad tredje advent imorgon 🙂

  Reply
 • Ich mag Ihren Blog-Inhalt sehr. Ich schlage vor, dass Sie manchmal schöne Kleider teilen und so weiter. Ich fühle mich besser.

  Reply