Det förekommer cookies på foodjunkieblog.com. Genom att fortsätta läsa på foodjunkieblog.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:27 | December 16, 2018

hälsosamma och fluffiga brunch pannkakor

 

Det här med att Alba älskar bananpannkaka är så skönt, det går ju så fort att slänga ihop. Jag själv har verkligen fått en dille på kardemumma och kanel ihop just nu. Har ni testat det i er smet? Eller bara ha det i er gröt. Så gott! Kanske är lite julig smak. Men för att göra mer matig variant av bananpannkaka har jag havregryn i. Men att göra dom mer som fluffigare lite högre är så fint och när dom serverad här hemma uppskattas det jämt. Det är alltså inte dom på bild men vill tipsa er!

Ni måste testa och bjuda på dessa:

  • 4 dl havregryn
  • 2 tsk bakpulver
  • 1/2 tsk kardemumma
  • 1 tsk kanel
  • 1/2 tsk salt
  • 3 bananer
  • 3 ägg
  • 3 msk olja
  • 2 msk flytande honung

Mixa nu havregryn med stavmixer till ett mjöl. Tillsätt bakpulver, kardemumma, kanel och salt. Mosa bananer och lägg i en skål. Blanda bananerna med ägg, olja och flytande honung. Tillsätt ditt havre”mjöl” och rör ihop allt. Låt stå ca 10 minuter innan du steker dina fina små pannkakor. Mmmmmums!


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här