Det förekommer cookies på foodjunkieblog.com. Genom att fortsätta läsa på foodjunkieblog.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:14 | December 18, 2018

ett privat inlägg

Hej mina kära!

Vintern hittills har ju varit helt magiskt. Inget slask och man har inprincip kunnat ha massa olika snygga ytterplagg(Min Jacka HÄR :adlink) . Fast det här med snön som ligger på alla träd är så galet vackert. Tog min kille snabbt med på en promenad när jag såg det här. Ska jag vara ärlig så såg jag det redan på natten.. Vi var ett väldigt härligt gäng som var på julbord i söndags så när ni alla förmodligen sov så kom ju all snö, dvs när vi kom ut från ställen och det var sent på småtimmarna 😉

Idag var jag på Sophia hemmet för operation. Har ni hört talas om hjärtformad livmoder? Alla har en trekantig livmoder men vi är ganska många som har mer som en hjärtformad, att det är en skiljevägg i mitten. Jag har tyvärr haft missfall för några veckor sedan och då bestämde dom för att ordna den. Eftersom jag har varit gravid med Alba så fungerar allt men att få missfall önskar jag såklart ingen.

Det har känts lite privat men bara att få skriva det här nu känns mycket skönare! Och ni får fråga mig om det är några frågetecken? Tänker att vi är många som ändå har det här och kan få det mer avslappnat att prata om. Har man hjärtformad livmodern ökar risken för missfall, tidig förlossning och att bebis inte kan vända sig lika lätt i magen. Alba kom 1 vecka tidigt och låg fel med huvudet men som ni vet så har ju allt gått bra 🙂 Vill ni höra mer sånt här så säg till <3 Nu ska vi snart gå och hämta vår lilla skatt som aldrig vill gå hem från förskolan 😉

  


6 kommentarer6 kommentarer om “ett privat inlägg”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Så fint att du delar med dig! Vilken typ av ingrepp gjorde de och vad väntas resultatet bli?

  Jag hade också ett missfall nyligen, och har en dotter på 2 år sedan innan. Så fungerar gör man ju, trots mörka känslor som kommer med ett missfall säger motsatsen…. Kan nästan bli provocerad av de som tror att barn bara kan bli till! För de flesta är det inte helt enkelt <3

  Reply
 • Både starkt, viktigt och fint att du delar med dig av detta och sorgen kring missfall. Skönt att operationen gick bra. Ta hand om dig fina Edita, du verkar vara en varm och fin person som sprider glädje och energi. All kärlek och lycka till dig💖

  Reply
 • Så fint att du delar detta! Min mamma har det och både jag och min bror har bara legat på ena sidan av magen, vi är båda födda i vecka 36! Men min mammas vägg var hela vägen ner så en bit av den klipptes när min storebror föddes! All lycka till er på eran resa!❤️❤️ God Jul🎄

  Reply
 • Så fint av dig att dela med dig <3 Som du vet är jag din trogna följare och gillar vad du än delar, som jag sagt förut älskar jag när du blandar allt möjligt men vill du ser jag gärna även dessa privata mer personliga inlägg. Hoppas allt känns okej för dig nu och om du mår bra av att dela sånt här (inte annars för du ska må bra) så gör det gärna. Vet själv att det kan kännas lättande att faktiskt få prata/skriva högt om vissa saker som sker i livet, det vet jag bara jag tänker till mig själv men även till mitt yrke som sjuksköterska där jag träffar mina patienter som ibland mår så mycket bättre av att få ventilera. Massa kramar <3

  Reply
 • Fint att du lyfter ännen som detta som säkert är vanligt som du skriver, men som så sällan skrivs eller pratas om! Har själv inte varit med om något missfall men förstår att det måste vara en stor sorg 😓hoppas operationen hjälper dig i framtiden och att det tillslut kanske kommer en liten gosig lillebror/ lillasyster till sötaste Alba 🥰
  Tack fina du för att du är du och att vi får följa dig! Stor kram och god jul 🎅🏻

  Reply
 • Fina du💖Ingen hjärtformad livmoder men 5 missfall i bagaget, så tufft att gå igenom. Din blogg är speciell just för du delar med dig. Önskar dig snabb bättring och en God Jul! Kraaam denlillagoa

  Reply