Det förekommer cookies på foodjunkieblog.com. Genom att fortsätta läsa på foodjunkieblog.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:23 | December 28, 2018

God fortsättning

Kan ingenting annat än säga GOD FORTSÄTTNING till er alla mina bästa! Hoppas ni hade en helt magisk jul. Jag tog som ni märkte julledigt. Jag har varit lite småsjuk och stressad med allt som ska göras till julafton. Och jag har aldrig skådat en så lycklig liten Alba 🙂 🙂 🙂

Hann t o m med en liten skål nere på Sturehov med min syster <3

Innan det var dags för julmat och allt som hör till! Tomtebloss känns ju juligt visst

Dock var vi tvugna att ta plocka ned granen för vi åkt till Spanien tidigt igår. Kan ni också känna er jetlagd av en tidigt flight? Var helt groggy i huvudet igår. Senare på kvällen på resten av gänget, jag min kille och fem barn 🙂

Men golvvärmen och att värma huset tar inte nån minut att göra så vi gjorde en mysig brasa… Därav skor och 17 lager kläder plus morgonrock på.

Dock blev det inte som planerat, det rök bara om brasan även fast vi haft sotare här.. Så det slutade med ett rökigt hem och öppna fönster = kallt igen.

Så när jag mötte Janni imorse var halsen helt hes, tror det kan vara från röken hehe.. Men vaknade iaf i ett varmt rum då vi körde på full värme på alla AC.

Så skön start att första morgonen få komma upp och gå, Janni var expert på tid och plats. Vi kom upp till toppen när det var soluppgång! Så galet härligt och vi sa att det ska vi göra nu varje dag, längtar redan till imorgon..


4 kommentarer4 kommentarer om “God fortsättning”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Var går ni?

  Reply
 • Den kallas hemliga stigen men det finns massa massa massa olika vid den här insjön. Sök Istan och se 🙂

  Reply
 • Tycker mig känna av jetlag när det ska ställas om från vintertid till sommartid och tvärt om.
  En resa med tidsskilland 9h bakåt däremot, nemas problemas. 🙂 hehhe

  Mysig jul ni verkar haft, och dröm att få åka iväg lite efter julen här hemma!

  Reply
 • MEN VISST, säkert det också men tror nu i efterhand också att jag höll på bli sjuk också..

  Verkligen så mysigt, passa på när dom andra barnen har lov också. Annars tröttnar Alba snabbt och vill hem till förskolan. Får se den här gången hur länge vi kan stanna innan det sker 😉

  Har massa mer mysiga julbilder får se om det hinner upp innan nytt år 🙂

  Stor kram°

  Reply