Det förekommer cookies på foodjunkieblog.com. Genom att fortsätta läsa på foodjunkieblog.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

20:38 | January 3, 2019

ni blir inte av med mig

Hej favoriter!

Nu så, äntligen har jag fått upp lite bilder. Vi har varit så många i huset uppkopplade samtidigt tror jag så det har inte gått att lägga upp en bild ens. Har iofs testat att internet dela från telefonen men det funderade inte heller. Jag har knäckt nöter, gjort bilderna lite mindre. Säg till fall dom blev för små?

Tänker att jag tar allt från början. Det här är direkt efter tomten hade varit på finbesök hemma hos oss. Världens bästa gudmor är sömmerska och hade pysslat ihop en så söt morgonrock till Alba och Sigge hade tomtedräkt på sig. Alba är en riktig hundunge och  ville vara nära Sigge mest hela tiden.

Så var det juldukning, med tomtebloss i glasen och granris i mitten.. Så mysigt!

Väldens bästa Thelins kom men present, alla våra namn på stora fina pepparkakor. Jag dukade med dom till frukosten, så fint men tyvärr blev dom bilderna kvar i datorn hemma. Men det jag tycker är så vackert att sätta i granen är stora utslagna amaryllisar! 

Det här kom levererat hem till mig och gud så trevligt och bjuda på när gästerna kom. Vi drack även glyvein, som glögg fast mer smak av vin och massa härliga kryddor. Det gör vi varje julafton och det doftar så gott om det. Man värmer upp rött vin med kanelstänger, stjärnanis, kardemummakärnor, ingefära och apelsin. Ni bordet verkligen testa det nu hemma i kylan <3

Det ni ser mer i bakgrunden är spelande killar, gud så vi spelade massa olika spel på julafton. Sent in på natten 😉

Årets julbord blev ett alla mådde så bra av efteråt. Vi hade valt allas favoriter. Vi fick ihop en hel del men ändå det bästa! Skaldjur var väl det vi pratade om att göra helt men så vill man ändå äta lite julmat kom vi fram till 😉

Och här mina fina, en timma innan tolvslaget passade vi ta en bild lilla familjen. Vi hade ju faktiskt Albas syskon och kusiner med men dom ville inte vara med. Sen var vi nog mer än 20 andra härliga vänner. Så tacksam att vi inte var hemma hos oss i år, jag blev ju så sjuk dagarna innan. Det är faktiskt idag som är första dagen utan att känna av den. Länge sen jag vart så sjuk! Så det blev inte en så sen nyårsafton för mig i år. Men en sväng förbi OCCO vart det efter våra vänners fina och uppstyra fest hemma hos dom mitt i hamnen!

Det har funnit typ noll att få ut här eftersom jag legat i feber och hosta men nu ni, nu har det vänt och nu blir ni inte av med mig <3


1 kommentarerEn kommentar om “ni blir inte av med mig”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här