Det förekommer cookies på foodjunkieblog.com. Genom att fortsätta läsa på foodjunkieblog.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:20 | January 9, 2019

Spara pengar med – OPTI

Nytt år och nya mål? Det har jag. Jag älskar att jag satt ett mål varje år vad jag ska spara. Men det här året känner jag mig så mycket mer taggad, jag har ju en ny app som heter Opti och den hjälper mig med det! Jag har ju aldrig hållit på med aktier och fonder för det känns mer läskigt än roligt. Hur ska man veta vad som är rätt eller fel? Opti var först i Sverige med att få tillstånd för digital rådgivning. Vilket är så smart för jag tror det är så många som behöver den hjälpen!

Kommer ni ihåg att jag visade er Opti innan jul? Känner ni er mer sugna på att spara pengar nu? Det känns som dom flesta vill det.

Det jag älskar och vad statistiken visar varför man gillar Opti är just för att det är SÅ simpelt. Några få frågor och sen är du klar!

En sak jag tycker är så viktigt är att man känner sig så trygg. Den främsta anledningen till att man slutar vara kund på Opti, enligt deras undersökning, är att man behöver pengarna till något annat 😉

Som jag visade er HÄR så finns det en egen portfölj ifall man vill spara till sitt barn. Hennes barnbidrag kommer direkt dit och det är så billig avgift, man kan nämligen se allt det! Opti har en agenda; kunden. Och det känner man i hela appen, ni får se själv genom att TRYCKA HÄR. Heja er <3


2 kommentarer2 kommentarer om “Spara pengar med – OPTI”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Jeg bruker spareappen Dreams 😀 Har ikke satt meg inn i fonder og sånt enda, men det kommer nok det og hehe! Anbefaler i alle fall Dreams. Virkelig helt fantastisk og enkel sparing! Ha en fin dag <3

    Reply
  • Åh, så kul att läsa om Opti, den hade jag missat. Jag har skrivit om bl.a. Dreams och Lysa på min blogg om du är intresserad av fler smidiga sätt att spara. Trevlig helg!

    Reply