Det förekommer cookies på foodjunkieblog.com. Genom att fortsätta läsa på foodjunkieblog.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:34 | January 16, 2019

det här har jag gillat sen jag var liten

Här är någonting vi gjort sen vi var små. Tacobröd i stekpannan. Fyllda med massa gott, man får nämligen välja själv vad man ska ha i. När jag var mindre (vi pratar ca 20 år sedan)hade jag typ bara mozzarella, majs och pepparsalami. Dom har utvecklats sen dess om man säger så. Men det är väldigt härligt och ställa fram massa olika innehåll och så får man välja själv vad som ska vara i. Det viktiga är nån ost i den så det håller ihop sig. Sen är smaken som baken 😉

Är det någon som brukar göra så här? Är ni med på hur man gör än? Man fyller ett mjukt platt tacobröd och lägger ett på. Sen stekar med det i en torr stekpanna. Så smälter osten och håller ihop det hela. Man skulle kunna säga att det är som quesadillas.

Jag älskar färska kryddor så fyllde min med egen en egen pesto, parmesanost, fetaost, basilika, färsk chili och svartpeppar.

Ni ser ju så gott och bra det blir. Man ska vända på den en gång så man får lite härlig färg och krispig yta. På den här tog jag även lite balsamico men det beror såklart på vad man väljer att fylla dom med.


9 kommentarer9 kommentarer om “det här har jag gillat sen jag var liten”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Tack för alla fantastiska tips, blir så inspirerad!

  Reply
 • UNDERBARA DU, nu gjorde du mig så glad! Och peppad på att få ut massor av mer <3

  Reply
 • Har gjort enklare med bara ost & skinka tidigare men testade med mozarella, tomat och pesto för ett tag sen och OJ vad gott (och enklelt) det är!! Tack för alla fantastiska recept och all inspiration!❤️

  Reply
 • Mozzarella** hahaha störde mig

  Reply
 • hahaha söt, hoppas du inte stör dig på mina felstavningar i bloggen hehe..

  Reply
 • Hahaha stör mig bara på mig själv när det gäller sånt så det är lugnt😉

  Reply
 • Men visst är det simpelt, man kan verkligen ha i vad som helst 😀 Och alla gillar det plus att man blir så mätt!!

  Tack snälla du, blir så glad och peppad på att få ut massa mer!

  Reply
 • Säkert jättegott med rester av tex någon god linsrätt eller så, tror du inte? 🙂
  Vill gärna önska om videos som du pratade lite om innan jul! Skulle tycka det var SÅ kul! KRAM

  Reply
 • Åh verkligen! Så kul att man kan ha i varsom och det blir alltid bra 🙂

  Men vad roligt att du nämner, jag har nämligen filmat lite idag 😀 Så håll ögonen öppna, så pirrig hehe <3
  Stor kram!

  Reply