Det förekommer cookies på foodjunkieblog.com. Genom att fortsätta läsa på foodjunkieblog.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:27 | February 16, 2019

enkelt snabbmat som är vegan

 

Vill börja med att TACKA alla er, glädjetårarna rann av alla era fina grattis! Det är så fint och få dela med sig av sin glädje- delad glädje, dubbelglädje! <3

Det har faktiskt inte varit det lättaste att få ut recept här stundtals gånger. Jag har inte riktigt mått så himla bra i några veckor. Illamåendet och tröttheten har tagit över en hel del dagar. Laga mat har legat på min minuslista men så helt plötsligt så längtar jag efter det, så har mina veckor sett ut. Har ni märkt det?

Vore så kul om nån skrev om ni märkt det eller om ni anat att det var ett syskon på G 🙂

Nu ska ni få se min lunch jag precis åt. Jag hade en liten hjälpreda(och en som ville smaka cashewnötterna) till den här magiska såsen. Ni måste testa! 

 • tamari soya
 • lime
 • färsk chili
 • naturella cashewnötter
 • riven ingefära
 • färsk koriander

Mixa till en slät och god dressing!

Koka snabbt upp nudlar, dom här tycker jag är goda för dom är så matiga.

Gör en simpel mangosalsa. Jag tog bara mango, gurka, färsk chili och koriander!

TaDA! Smarrigt värre, och väldigt enkelt. Vilket är så skönt när man ska äta själv.

Bara blanda ner din underbara dressing med nudlarna, lägg dit din mangosalsa, en avokado och toppa med jordnötter och sesamfrön 🙂

TACK IGEN för alla grattis, jag ska svara er alla! Har längtat att få dela med mig av det lyckliga <3<3<3


5 kommentarer5 kommentarer om “enkelt snabbmat som är vegan”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Åh fina du, jag har anat men inte velat säga något (tycker man inte gör det då det inte är en självklarhet). MEN jag har väntat och längtat efter att få höra det. Tänk att du ska få en till liten mini Alba eller motsatt kön kanske hehe. För mig kvittar det vad som kommer ut här, älskar att följa dig genom allt, hoppas såklart du kommer dela graviditeten lite nu också. Följt dig så länge så du känns liksom som en vän för mig efter flera år hehe. Åh grattis igen <3

  Reply
 • Åh ser super smarrigt ut!!
  Vad mycket har du av allt i såsen typ?

  Reply
 • Jag hade Noll koll på att syskon var påväg. Vi kände oss väldigt klara. Vi har två sedan innan, och då var det väldigt intensivt. De är 3 år och 1,5 år nu, jag var såå trött, vilket jag bara trodde berodde på de två liven vi hade hemma. Men sen visade det sig att vi väntade en tredje, i vecka 15 var jag när vi plussade. Chockade!!! Men nu väntar vi på bebis, jag har gått över, 5:e dagen efter bf. Pjuh, hoppas bebis kommer snart!
  och grattis till ett syskon, det är helt fantastiskt att de får ha varandra 🙂

  Reply
 • Mums! Tänkte testa i veckan. Ungefärliga mått på ingredienserna till dressingen och för hur många portioner?

  Reply
 • Åh vad kul du gillar 🙂

  Jag är ju en riktig såsmänniska så jag gör ju alltid lite mer..
  Ska göra snart igen och mäta mer exakt.. Jag testar mig alltid fram, tills den är perfekt 🙂

  Reply