Det förekommer cookies på foodjunkieblog.com. Genom att fortsätta läsa på foodjunkieblog.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:51 | February 25, 2019

Proetinrika våfflor på 15 minuter med KESO® Cottage Cheese

Det blev så härlig respons från mitt samarbete med KESO® Cottage Cheese, tack snälla för det! Ni gör mig så glada ska ni veta. Och jag har ett till att visa er. Som ni vet så är jag i Spanien och det är så lyckligt att dom har cottage cheese här med. Jag använder det till så mycket. Speciellt i min omelett, tar jag nästan lika mycket ägg som KESO®. Blandar och steker på svag värme till det fått färg. Det blir så krämigt och proteinrikt! Ni måste testa <3

Det dom inte har här i Spanien är KESO® Mini och det är det jag ville visa er för det brukar jag oftast ha i mina våfflor. Älskar att det finns olika KESO® att välja mellan till det man ska laga. KESO® Mini är den som är turkos i färgen!

Det här är ett recept jag hoppas ni testar nu i helgen. På söndag när det ska bli 10 grader och sol kanske.. Lyx-söndag! Ni vet ju redan sen tidigare att jag älskar simpla recept så här är ett ni nästan kan komma ihåg utantill tror jag

Det går väldigt fort att slänga ihop det här, max 15 minuter och blir ca 4 st våfflor.

  • 1 litet paket KESO® Cottage Cheese 250g
  • 2 ägg
  • 1 tsk bakpulver
  • 2 dl mandelmjöl ( går bra med vanligt vetemjöl också)
  • 1 nypa salt
  • (vill man ha sötma i så ta i en mogen mosad banan)

 

Bara blanda till allt med en gaffel, behöver inte mixa (har man inget våffeljärn så mixa och gör pannkakor)

Tadaa – frasiga och nygräddade våfflor som smakar så himmelskt

Jag brukar bara ha massa bär till och så kan man ta en klick KESO® till 🙂

Finns ingen i familjen som säger nej när det vaknas våfflor kan jag lova er. Och inte när man får besök heller för den delen 😉


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här