Det förekommer cookies på foodjunkieblog.com. Genom att fortsätta läsa på foodjunkieblog.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

20:04 | March 4, 2019

Overkligt och tänk om

 

Hej gullisar!!

Nu har vi suttit i bilen en braa stund, vi är ju på väg ner till Danmark. Två fullproppade bilar med packning för en liten som ska vara kvar i Danmark hos morfar och Rose och vi med tunna klänningar och linnekläder. Kändes helt overkligt att packa en väska utan en enda tjocktröja i!

Sist vi var i Danmark var vi ju i där i flera veckor och då bar man inte heller många tjocktröjor..

Men hallå! På tal om packning…. hjälp nu börjar det närma sig, HÄR I ligger det som vi ska öppna och få se vad det är för kön!!! Min älskade vän Lisa som jag berättade för er förut har fått göra med färg som då avslöjar det. Så ja som ni förstår VET HON men INTE JAG… Hur galet är det?! Och hon har även lagt i en liten present där i ♥️ Jag kan inte minnas att jag varit så här pirrig förut haha

Tänk att Alba varit så här liten och att hon nu ska få bli storasyster! Jag är ju storasyster och det finns ingenting bättre. Men ska jag vara ärlig så är det ”ända” Alba vill ha är en lillasyster…  Jag har ju hela hela hela tiden trott alltså innan jag ens var gravid att jag skulle ha en till tjej men det har kommit så mycket andra känslor till mig och jag börjat tvivla! Tänk om det är en pojke?! Hur kommer Alba ta det…. Någon som har erfarenhet? Plzzz.


3 kommentarer3 kommentarer om “Overkligt och tänk om”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • När min mamma var liten och skulle få ett syskon ville hon bara ha en lillasyster, men de visste inte i förväg om det var en pojke eller flicka. Min morfar sa till mamma att vi kollar vad det är och blir det en lillebror och du inte vill ha honom så stoppar vi tillbaka honom! När bebisen väl kom var det en lillebror och min mamma träffade honom och gick sen fram till min morfar och viskade ”Vi behåller honom!” för när hon väl fick se honom tyckte hon att han var så gullig att det gjorde inget att det var en lillebror 😂

  Reply
 • Nääääämen hahahah FÖR SÖTT!!! <3<3<3<3<3
  Älskar barn är så ärliga och härliga!!
  Men också din morfar 🙂

  Tack för tipset 😉

  Reply
 • J’aime beaucoup le contenu de ton blog. Je suggère que vous partagiez parfois de beaux vêtements et ainsi de suite. Je me sens mieux.

  Reply