Det förekommer cookies på foodjunkieblog.com. Genom att fortsätta läsa på foodjunkieblog.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

21:29 | March 6, 2019

Tänk om vi hade missat flyget

Efter ex antal timmars resa är vi nu framme i P A R A D I S E T. Jag älskar att ha saker att se framemot men det här är en ny nivå av upplevelse. Det var nästan osäkert fall vi skulle hinna med flyget där i Danmark. Vi hade en sen flight så åt middag och gjorde och packade bilen, Alba somna på nån sekund men larvig som jag är så ville jag ändå ha med henne för att mysa och få ge henne hejdå puss. MEN 10 minuter från flygplatsen stannar bilen på motorvägen.. Den blir helt svart men pappa hann precis köra in den till kanten. Så där sitter vi i regnet i en läskig kurva där dom kör alldeles för fort. Vi skulle ju aldrig lämna pappa och Alba där och en bärgare hann vi ju inte tänka på. I Danmark är inte taxi som i Sthlm.. MEN min kille står med sin mobil med lyset på och vevar och en taxi kom av ren tur! Det var bara lyfta dit en sovandes Alba i sin barnstol och alla väskor… Dock glömde jag mina hattar etc, en småsak i det hela.

Här har vi kommit hela vägen till en liten ö för att sista vägen åka båt. Vi båda var så pirriga nu, läs; tittade film på planet och båda satt och smågrät.. Så mycket känslor hehe 🙂

 

Vi kom till solnedgången vilken var magiskt, ni vet ju själva hur vackert det är då men tänk er att man är på den finaste platsen ni någonsin sett på det.. Overkligt visst?

Gaaah nu ser ni vårt hus i bakgrunden.. Vill ni se det lite mer sen? Jag grät när vi gick in det.

Det känns som man har ett filter på ögonen. Som allt har så mycket mer färg och ön lyste upp av den vita sanden och ljusturkosa vattnet. Här ville vi bara hoppa i, stackars min kulle som fortfarande har varma kläder på sig. Jag hann byta om så fort våra väskor kom 😉

Nu ligger jag och vrider och vänder mig för att jag vill att klockan ska bli frukost, somnade kl 22 och vakna 00.30 igen – pigg och taggad som en lärka för att vara här! Bara fyra timmar och 30 minuter kvar.. Kan nog inte skylla på jetlag då det bara är 4 h skillnad hehe 😉


3 kommentarer3 kommentarer om “Tänk om vi hade missat flyget”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vilken tur att ni hann, sån otur att bilen ska stanna just när man ska iväg!

  Reply
 • åhhhh ja hjälp tack snälla, jag har typ aldrig varit med om det innan så vad är oddsen att det ska ske just DÅ. Gravidkänslig som man är började jag ju nästan gråta.. Tror det mest var för lilla Alba satt där i ovetande och dom körde så fort och vi syntes knappt. TACK igen fina du!

  Reply
 • I’m amɑzed, І have tto admit. Seldom do I come across a blog
  that’s both equаlly educative andd еntertaining, and without a doubt, you hsve hit the nail on thhe һead.
  The issue is ѕomething that too few pеople are soeaking іntelligently about.

  Now i’m very happy that I found this in my hunt for something relating to this. http://dqystl.com/comment/html/?501718.html

  Reply