Det förekommer cookies på foodjunkieblog.com. Genom att fortsätta läsa på foodjunkieblog.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

07:20 | March 8, 2019

BABYMOON

Hej underbara ni!

Blir så glad när när ni skriver att ni vill se massa härifrån. Att ni får energi av det! Så fungerar jag med när jag tittar på andra. Känns som det var lite annorlunda förut, då vart det mindre aktivitet så fort man nämnde att man bokat en resa. Nu är det här en väldigt speciell sådan- första semester bara vi efter Alba kom och på det BABYMOON!  Det är som jag nämnde så overkligt fint och man blir dessutom behandlad som man är någonting kungligt. Vet inte hur många gånger jag tittat på resor hit men det finns ju en hel del öar och resorts att åka till så man blir ju snurrig. Det var Select Collection som hjälpte oss och TACK för det. LUX Ari Hotell South heter det där vi är, TIPS till er som ska boka Maldiverna.

Vår första frukost. Gick hela dagen sen och längtade till den.. Precis det jag är sugen på nu, ett jääävligt gott surdegsbröd med vattenmelon <3

Den här bilden är nästan så man skulle kunna tro att den är ifrån en katalog? Precis utanför frukosten.. 

Igår efter några timmar på stranden.. Det kanske inte är det första man tänker på att ta ett bad men JO har man den här utsikten.. Det blev som ett litet dis i luften innan solnedgången kom och vi såg så galet mycket balla fiskar under oss. Vi bor verkligen på vatten vilket är så häftigt!

En sak jag älskar här, det finns inga plastprodukter. Dom har verkligen kommit så mycket längre fram i det! <3

Jag har ju världens bästa frisör, Emelie. Jag har ju använt Hairtalk nu i några månader och jag vet inte vad jag skulle göra utan dom. Testade ju nyligen långt hår men kom framtill att för långt är inte min grej utan det är att ha det tjockt! HÄR hittar ni hennes kontakt till salongen fall ni har några frågor om det. Som jag hade nu när jag ska bada i saltvatten.. Fick jag med hårolja och det vet jag sen förr att det är bästa och det vet jag att jag nämnt för er förut faktiskt 🙂

Det är inte många minuter mellan dessa bilder, ovan och under. Himlen blir verkligen helt ljuvligt röd!

  

Jag har aldrig någonsin smakat så goda bananer förut och håller ni med mig att man heller aldrig sett det serveras på ett finare sätt?

Väldens sötaste juicekille, han blandar i precis det man vill! Ska nog gå ta en nu igen 😉


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här