Det förekommer cookies på foodjunkieblog.com. Genom att fortsätta läsa på foodjunkieblog.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:36 | March 11, 2019

bröst och hajar

Japp brösten håller redan på att formas till några slags meloner. Kan inte förstå att det ska bli ännu mer sen när mjölken kommer.. Det är någonting jag får ångest över från sist. Det blir så extremt stora och är otympliga. Jag ammade visserligen i 14 månader så hann tröttna på dom rejält. Jag älskade att amma så ska inte få det till en hemsk sak men den här gången kommer jag kämpa mer med flaska, det bestämde jag mig för redan innan jag vart gravid så hoppas jag klarar det den här gången. Jag vet att det är en bit kvar dit men får en chock varje gång jag ser bilder på mig/dom nu!

Det här finns på lite olika ställen på ön, det tackar vi för!

Och så lämnade vi ön för att ta oss ut på utflykt. Ni kanske kan ana vad för någon?

Snooorkla, gud som jag längtat! Det är så mycket fina fiskar som simmar under vårt hus men där ute var det som att vara i ett akvarium! Aldrig skådat nåt sånt vacker förut och jag ville aldrig gå upp därifrån

 

En helt fantastiskt min på en så glad tjej. Så häftigt och få uppleva, tänk att det är små små små valhajar överallt här längst strandkanterna. Kanske låter läskigt men dom är verkligen pluttisar och så fina. Men då kan ni föreställa er vad det var här ute bland revet 🙂

Från bröst och amning till fiskarna i havet, bra inlägg 😉


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här