Det förekommer cookies på foodjunkieblog.com. Genom att fortsätta läsa på foodjunkieblog.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:17 | March 17, 2019

happy face

Visst kan man bli kär i ett plagg, till er som håller med så vet ni känslan.. Den här klänningen är så galet fin!

Ni kanske ser så glad kan ser ut där, med världens härligaste utsikt på vår altan, en kaffe i handen och i den där fina klänningen. Den är ifrån Valerie. 

Känns helt overkligt att det här bara är fyra dagar sen. Vi tog alltid långsamma promenader i vattnet, det var så sjukt långgrunt. Det här är utanför huset vilket redan låg en bit utanför strandkanten

Efter lunchen och vi behövde vila får solen ( läs jag är livrädd för pigmentfläckar nu under graviditeten) blev det en del biljard, kan erkänna att jag vart rätt hårt utklassad..

Har fått så många som undrar vart den här klänningen är ifrån – River Island

Och som jag nämnde för er så ska det börja hända grejer här hemma nästa vecka. Så har förflyttat vårt sovrum nu och på morgonkvisten kommer både målare och snickare, ska visa er såklart vad som ska ske men en vägg kommer att byggas här.. 🙂


4 kommentarer4 kommentarer om “happy face”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Så härliga bilder!
  Jag är nere i Marbella och tänkte ta någon härlig promenad i bergen i dagarna. Har du tips på vart som är fint att gå? Har en 2,5 åring med. Vart parkerar man etc?
  Tack!! 😃

  Reply
 • Hej hej!

  TACK Snälla du 🙂

  Hmm, kommer lilla sitta i vagn? Då är nog den bästa den bakom oss men det är så krångligt att skriva hur man tar sig dit.. Hmmm. Hjälp ska se fall jag kan se på någon karta och skriva väg :/
  Det är bakom Los Naranjos Golf ovanför Magna. Fortsätter du köra mot La Quinta och upp höger bara upp för en lång backe… och så parkerar du där hehehe.. SÅ SVÅRT.
  Kanske kan söka på internet fall det finns tydligare?

  LYCKA TILL, så avis!

  Reply
 • Vi hittade en härlig tur bakom Aloha Golf igår. Ska se om vi hittar den du beskriver idag, tusen tack för svar 🙂 Så skönt att gå med så fin utsikt.

  Reply
 • Åh vad härligt! 😀

  Reply