Det förekommer cookies på foodjunkieblog.com. Genom att fortsätta läsa på foodjunkieblog.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:58 | March 25, 2019

Massa måndags tips

Min favorit frukost a t m: acai bowl på Mahalo! Dock är den så stor så funderar på att ta den i take away så man kan ställa i kylen hemma. En väldigt bra sak att få klaga på visst hehe.. Kan drömma om den här redan på kvällen innan jag somnar!

Ett harem av älsklingar i en som samma bild <3

Är det någonting jag har lyxat till med nu under graviditeten så har det blivit detta. Löjroms toast med coca cola, jag som annars aldrig dricker läsk. Dock viktigt med en citron skiva i!

Jag och Lisa hade världens härligaste pw i solen till söder i fredags. Götgatan 30 inuti Gina Tricot finns det här stället och heter Flik dock hade dom ingen hemsida. Ni måste testa tofu salladen och även smoothiebowln 😉

Där ser ni lite av skåpet som kommit hem till Albas rum. Visst blev det tjusigt tillsammans med hennes säng? Skåpet hade jag när jag var liten så det vet jag inte vart man ska hitta men sängen hittar ni HÄR. Sängbordet heter SNÖ och är ifrån Asplund.

Har ni testat det här? Gaaah bästa mandelsmöret i stan! På Paradiset hittar ni det, det här längst ner på NK där dom byggt om.

Vår ljuuuusa härliga hall. Så nöjd är jag, längtar så att få ta bort det på golvet och ställa iordning här. Men först ska väggen bli klar i sovrummet, vilket är typ imorrn!! 🙂

Så sista tipset från helgen, My Vegina! Så galet gott. Jag och min syster gick nästan 2 mil i lördags och bästa stoppen var helt klart den här salladen. Jag tog en som hette ´papapaya´med en extra sås 😉

Okej då ett till tips. I fredags firades det att NOI funnit i ett år! Har ni ätit där ännu? Det var så sjukt bra stämning och maten var grymt GOD som alltid. Där är bläckfisken med en svart aioli, mmm mamamia!


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här