Det förekommer cookies på foodjunkieblog.com. Genom att fortsätta läsa på foodjunkieblog.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:54 | April 2, 2019

att jag ska få en son

Hjälp vad allt blev verkligt. Jag har i alla veckor nu gått B A R A och tänkt att det är Alba som ska bli storasyster. Efter gårdagen besök med ultraljud känns det så mycket mer verkligt. Jag litade såklart på att det var en pojke när jag såg det på Maldiverna men det var mer ett moment for Life mellan mig och min kille. Nu när jag såg vår son i magen blev allt så mycket större för mig. Det är inte bara Alba som ska få en lillebror utan jag ska även få en SON. Jag har ju gjort 3 andra ultraljud men att få se kön nu är det verkligen min son. Inte för att kön har betydelse över huvudtaget så är det HÄFTIGT som tusan! Jag känner honom mest hela tiden och även hela familjen har känt honom <3

Jag fick även hem lite kläder jag beställt, vilket fick mig tapp hakan så MINI dom är. Alba vägde 2.800g så får se vad han kommer ut som. Jag chansar på större så ska inte beställa hem för mycket i det minsta, nu vet jag hur fort dom växer dom där första veckorna. Men dom där ultrasmå kläderna är ju FÖR SÖTA. HÄR hittar den fina gammeldags blå mössan, HÄR byxa, HÄR body. Så gulligt att Alba hade exakt dom fast i ljust gammeldags rosa <3

I helgen var den en liten kula som ploppade. Den har kommit och gått men nu är det verkligen en kula. Äntligen kom den 🙂 Han är ca 20 cm lång nu och huvudet ca 4cm. Tänk så mini..

Ser ni dom små hängelbyxorna, tycker det är för gulligt. HÄR hittar ni dom <3


5 kommentarer5 kommentarer om “att jag ska få en son”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Så himla kul, grattis! Vart är byxdressen och det silvriga kedjehalsbandet ifrån?

  Reply
 • 1000 TACK fina du!! Den är ifrån MANGO, så fin men börjar bli tajt hehe…
  Halsbandet är ifrån sophiebysophie <3

  Reply
 • Åh vart är din fantastiska outfit ifrån?

  Reply
 • Det är en byxdress från MANGO, så fin men börjar bli tajt hehehe

  Reply
 • Tack för tipset och rabattkoden!!!

  Reply