Det förekommer cookies på foodjunkieblog.com. Genom att fortsätta läsa på foodjunkieblog.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:40 | April 2, 2019

tips på tavlor

Välkoma hem till mig! Som jag har nämnt så har vi målat om vår hall och byggt om en vägg. Medan hantverkarna höll på med det kan jag meddela er att det sög i alla nerver att få göra massa här hemma. Tavlor är en sak jag älskar, det kan göra så mycket med ett rum. Eftersom vi körde på en ljus hall nu fortsatte jag på det spåret och den här tavlan passa så fint! Älskar beiga toner och kvinnokroppar 🙂

 

Jag tycker det snyggt och ställa tavlor mot en vägg på en bokhylla eller bara så här. Jag har en tanke om att beställa den här i större storlek faktiskt. Älskar att Desenio har stora, både ramar och motiv! Visst är den fin?

Alba gjorde några glädjeskutt när även hon fick några tavlor. Älskar den här! 

Det fanns så oändligt många fina motiv på Desenio hemsida men dessa fyra kändes så självklara inne hos Alba! Ska erkänna att jag såg några till som ska upp i hennes lillebrors rum sen när det är befintligt 🙂

Och jag har sparat det bästa till sist, jag har en rabattkod på hela 25% till er men endast i två dagar nu alltså 2-4 april. Ange bara “foodjunkieblog” i rabattkod men det fungerar inte på ramar eller personliga posters. Lycka till!


2 kommentarer2 kommentarer om “tips på tavlor”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Du kanske skulle reklammärka det här inlägget? Känns så fult när man vet att det är ett samarbete, och att då inte märka ut det känns väldigt oseriöst.

    Reply
  • Det står högst upp 🙂 Tack för du påpekade för det är jätteviktigt, men tror du missade… ?

    Reply