Det förekommer cookies på foodjunkieblog.com. Genom att fortsätta läsa på foodjunkieblog.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:58 | April 11, 2019

virrig i två år?!

Där sitter jag och myser på event fullt med endast mammor. Så galet att jag har så många vänner och bekanta nu som är mamma. Älskar det! Kan meddela er att det är lite skönt ibland att få höra att dom fattar än när man är helt virrig. Jag har en sån extrem gravidhjärna för tillfället. I allt jag gör! Kommer inte ihåg att det var så med Alba.. Men hörde häromdagen att det håller i sig i två år.. hehe ni får stå ut med det helt enkelt 😉

 

Så himla söta och smarta saker till dom små. Dom där fina figurerna etc som sitter på väggen är avtagbara/flyttbara.

Gulligt och ha i dockskåp eller på väggen 🙂 Stickstay heter dom!

Tänk och ha ett kalas och sätt upp massvis med sånna där ballonger, dröm! Men fint och bara ha några också 🙂 Tryck här och se alla.

Nu till det här med att vara gravid för tillfället. Inte bara snurrig utan mina sammandragningar går inte över. Lämnade kissprov idag hos barnmorskan för att utesluta urinvägsinfektion. Jag brukar få det lätt och  jag har tänk att det känner jag fall att det är de, men när man är gravid kan det kännas på olika sätt. Men jag tror att det är för jag har 1000 olika saker just nu. Vilket jag är van vid men inte min mage, så måst hinna varva ner och känna lugnet emellanåt. Jag är en sån som på kvällen när jag lägger mig ner inte kommer ihåg fall jag suttit ner nån gång och älskar att vara igång med olika saker. Så att vi åker till Spanien om nån dag kommer väldigt lägligt, där kan jag varva ner på helt annat sätt! Kommer sakna min träning här hemma dock..

Där ovanför var jag i vecka 32 och hälsade på min pappa i LA. Han bodde på den häftigaste och mest underbara farmen, ONE GUN RANCH. Där tränade vi så många häftiga och olika former av träning. Har ni hört talas om det stället? Ett näste med bara kändisar typ..  Dom gör det där fina och ljuvliga märket Bamford som finns på NK nu 🙂


1 kommentarerEn kommentar om “virrig i två år?!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Jag gillar ditt blogginnehåll väldigt mycket. Jag föreslår att du ibland delar några vackra kläder och så vidare. Jag känner mig bättre.

    Reply