Det förekommer cookies på foodjunkieblog.com. Genom att fortsätta läsa på foodjunkieblog.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:10 | April 18, 2019

tips och har jag blivit en tant?

  

Jag har blivit en riktig tantilura, jag tog med mig mitt favorit kaffe i resväskan. Och åkte direkt till Skandi, svensk butiken för att köpa havremjölk. Allt för morgon kaffet visst! Dessutom köpte jag godast brödet där. Jag är annars en sån som älskar att åka utomlands och gå i andra mataffärer för att testa nytt. Men just den där morgonkaffen vill man inte gambla med..

Bilderna ni ser nu är just på morgonkvisten fast hemma i Stockholm. Och det jag vill tipsa om här är mitt favorit serum om man vill ha G L O W/lyster!!! Tema hud fortsätter lite 🙂

Men först hårspännet som ligger där kan man verkligen få en hel outfit lite roligare, HÄR hittar ni det för 89kr.

Och en sak som jag haft i kanske åtta år och ä l s k a r forfarande är min lilla guld ringhållare, den hittar ni HÄR <3

TERRY är ett ganska nytt märke för mig men hört så mycket bra om det efter jag tipsat vidare om den här. Alla tror att det är något slags gravidglow jag fått men ska jag vara ärlig är det typ den här. Den är så pass bra att jag kan ta bara under ögonen/ ut på kinderna lite för att variera det hela 😉

HÄR hittar ni den. 

Jag kom på att jag inte visat er hur det blev med vår nya vägg i sovrummet!! Tråkigt att jag inte fick till en bättre bild.. Ni fick helt enkelt en liten cliffhanger. Här stod jag bara och tog på bild på mitt lilla barn som börjar bli så stor. Fyra hela år om fyra veckor! Det är så himla roligt för hela vår släkt har fyra år mellan barnen, och här kom vi och fortsatte det temat. Även Albas storasyskon har fyra år emellan sig,

Älskar min lilla hörna av personliga små saker. Aldrig känns mig så fin som där på statyn med Alba i magen! Sen är det hennes lilla hand där borta, stor kristall från när jag och min syster var i Atlas bergen, snäckor och korallrev bitar från Maldiverna etc <3


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här