Det förekommer cookies på foodjunkieblog.com. Genom att fortsätta läsa på foodjunkieblog.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:58 | April 25, 2019

hudtips del 3

Det här känns lite extra kul och visa er jag vet inte riktigt varför men förmodligen är det för att tipset kommer från en av er läsare. Som jag nämnde så älskar jag ju sånna här tips själv! Så tack för det. Koreansk hudvård märke Klairs, har ni testat det? Den här är helt magisk, en mask man sover med. FUKT FUKT FUKT och vitaminer <3

HÄR är deras hemsida. 

Man vaknar verkligen på morgonen och känner att huden sugit i sig massa fukt. Jag har vissa dagar lite extra under dagen!

Jag har inte visat er någonting jag tvättar huden med. Som jag har berättat för er massa gånger nu så Doctor K på Regeringsgatan  är den finaste och härligaste platsen, försökte hitta bilder på deras fina salong på hemsidan men jag kanske är snurrig, ni kanske hittar dom bättre. Det är nämligen så fint! Dit får man inte missa att gå. Jag tycker ni alla är värda en stund där 🙂

Där köpte jag den här tvätt-gelen. Renare än så här kan man inte känna sig, ni vet när huden blir blank efter man tvättat? HÄR hittar ni hemsidan till produkten.

Jag har fått några olika tester av Dikea som jobbar där. Jag har två favoriter som jag ska köpa vid nästa tillfälle jag går dit. Har ni testat det här märket? DEN här som ni ser på bilden är min r ä d d a r e i nöden. Sätter man det på en finne försvinner det så mycket snabbare än man kan ana! Mirakelkräm <3

 


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här