Det förekommer cookies på foodjunkieblog.com. Genom att fortsätta läsa på foodjunkieblog.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:06 | May 7, 2019

BÄSTA OCH GODASTE HÄLSOKNEPET

Jag vet att jag har visat er det här förut men den här påminnelsen är för bra för att inte visa igen. 

PAPAYAKÄRNOR. Dom smakar typ som stark ruccola.

Jag skulle vilja äta dom varje dag. Och jag fick ju ett sånt bra tips när jag la ut på min Instagram. En vän till mig torkar dom i rumstempererat på hushållspapper. Så kan man äta några hela tiden. Man kan äta dom precis som dom är, eller svälja med dryck eller t o m mala dom och ha på sallader.

Dom är nämligen så bra för våra kroppar! Speciellt för våra magar. Matsmältningen gör den susen med, halsbränna ( jag som är preggo really need), tar bort parasiter, hjälper PHbalansen, våra njurar och lever mår så bra av dom dessutom ökar fettförbränningen och bra mot acne! Det finns faktiskt ännu mer bra saker men kände att ni redan nu vill ge dom små en chans? 🙂

Vad jag mer skulle vilja äta varje morgon till frukost..

…jo fylla en härlig kall papaya med ännu mer godsaker som typ blåbär, banan, cashewnötter <3 

Kära nån vad det är gott.

Önskar att man kan beställa en sån här på restauranger! Även om det är så himla enkelt och slänga ihop själv så ibland vill man när man sitter därpå resturang och bara är sugen på någonting beställande fräsch visst?

Tänker att jag visar er typ hundra bilder till så dom verkligen sätter sig på hornhinnan!

Taaaada 😀

Man äter den som sagt bara med sked rakt upp och ner <3


4 kommentarer4 kommentarer om “BÄSTA OCH GODASTE HÄLSOKNEPET”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Du gör alltid så fint!! Har haft lite svårt med papaya, smaken och konsistensen etc, men tycker den är så fin så jag har provat, provat och provat igen och nu tycker jag faktiskt det är riktigt gott! Så bra också att det är massa nyttigheter i! KRAM

  Reply
 • Åhhh vad härligt och höra, man lär sig verkligen efter ett tag. Känns som papaya är lite svårt för vissa faktiskt. Och lättaste är att börja med lite lime på då 🙂

  Kärnorna känner man så galet men hur nyttiga dom är, nästan starka i smaken!

  TACK TACK TACK TACK SNÄLLA DU <3

  Reply
 • Alltså du måste prova papaya med massor av lime på, det godaste sättet att äta papaya enligt mig! Skulle gärna äta papaya varje dag, synd bara att det är så dyrt i Sverige..

  Reply
 • älskar med lime, men blir nästan lite fel med det jag visade nu, men tack för du skrev!! 🙂
  brukar även ha det på vattenmelon, speciellt på sommaren 😉

  Ja verkligen, kunna ät varje dag <3

  Reply