Det förekommer cookies på foodjunkieblog.com. Genom att fortsätta läsa på foodjunkieblog.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:49 | May 14, 2019

back to reality

Så här vaknade vi inte idag. Utan typ stressattack.. det där med att vara iväg tre personer kl 9 på morgonen hade jag liksom tappat helt under dessa veckor. Kan bero på att jag kom i säng vid 3 för tänkte jag skulle packa upp allt etc.. dessutom var det så svårt och förstå vad man skulle ha på sig. Speciellt på sin unge! På mig vad det mer vad som gick på haha.. Kulan har ju helt klart kommit till sin rätta nu efter 5 veckor i Spanien. Det känns på både kläder och kropp!

Den här madrassen drog vi ditt för hon ville sitta i solen varje morgon. Själv och tyst satt som där, väntade på sin frukost, åt den och sen mös vidare. Där snackar vi harmoni på en ny nivå! Som hon också förbereder sig på att bli storasyster hehe..

Läste på Mickis blogg idag om Albas bästis Livia som har kommit in i en trotts så förbereder mig på att det här är lugnet före stormen. På Alba känns den så långt borta för tillfället men så bra att påminnas så man njuter av det som är nu och dessutom inte får en chock när den kommer. Alba hade en 2 års trotts och då kändes det som tiden stod stilla.. Så till alla er med trotsiga gullisar, det finns hopp haha!

Försökte göra en flik på min Instagram om tips på ställen. Hann dock inte så jättelångt men ni som ska ner kan iaf kolla lite i den.

Det här stället La plage Casanise är med där helt klart. Vi var där igen i söndags för att fira pappan lite då han fyllde år igår <3 Dock hade vi helt glömt att söndagar på strandställen är lika med party. Det var fullproppat och vi fick inte ens en solbädd, eller jo en som dom ställde dit. Den som trivdes bäst var Alba, kanske syns på bilden? På tal om den kanske fokus hamna mer på donnan i rött bakom haha..

Efter vi kom hem hann vi grilla sista från kylen.. och en härlig promenad i bergen bakom huset. Ett perfekt avslut på resan! Och nu är jag tillbaka full med ny energi. Ska dock få ur mig massvis hemma hos min mamma som flyttar. Jag kommer såklart inte bära massor utan mer organisera tillfullo och det är någonting vi gravida är fantastiska på. Klias nästan att fortsätta här hemma efter jag varit hos mamma hela dagen men det finns ingen vrå jag inte gått igenom haha..


2 kommentarer2 kommentarer om “back to reality”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här